Dániel Péter a benzinársapka eltörléséről: Orbán sok szék között huppant le a földre

2022. december 07. 20:25

Az Izraelben élő ügyvéd szerint „Magyarország gyorsan sodródik az államcsőd felé”.

2022. december 07. 20:25
null

Dániel Péter is reagált közösségi oldalán a kedd este eltörölt benzinársapkára. Bejegyzését azzal kezdte, „van egy régi magyar szólás-mondás: »két szék között a földre ült«. Nos Orbán sok szék között huppant le a földre....

– jelentette ki az Izraelben élő ügyvéd.

Hozzátette, „ezt már olyan fideszes vezetők is elismerik, mint Matolcsy vagy Varga Mihály. Ennek oka pedig nem az orosz-ukrán háború és nem is Brüsszel. Ennek oka egy ócska, gátlástalan, mentálisan sérült diktátor és a bandája. Azaz Orbán Viktor és az aljas fideszes banda”  – írta az ügyvéd.

Dániel szerint 

„Az új vírus neve: Orbán Viktor”

Az ügyvéd arra is írt, hogy szerinte „Európát egyre nagyobb veszély fenyegeti... egy új vírus. A neve: Orbán Viktor, azaz O1G”. (...)

Ezután azzal folytatta, hogy „Orbán tehát minden elképzelhető aljasságot elkövetett már, de az árát nem kapta meg. Azt sajnos a szerencsétlen magyar nép fogja végül megfizetni. (Ahogyan 12 éve fizeti már.)”

– vázolt fel egy negatív jövőképet az ügyvéd. 

„Kína, az oroszok, a letelepedési kötvényes maffiózók és más uzsorás társaik pedig hamarosan benyújtják a számlát. Akkor pedig jön az államcsőd, az áruhiány és a forint végleges bedőlése. Ennek előjele a forint zuhanása, a benzin és cukorhiány. Talán ezt szánta karácsonyi ajándéknak Orbán, a magyar nép nagy és bölcs vezére” – zárta gondolatait Dániel Péter.

Nyitókép: Dániel Péter Facebook-oldala

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dr. Dániel Péter ügyvéd
2022. december 20. 15:33
Na egyelőre ennyi. A mai oktatásnak vége magyar bunkók! Sipirc közmunkára vagy cukrot keresni! :-) Én meg megyek egy jót vacsorázni a barátaimmal Hanuka alkalmából.... úgy egy havi magyar minimálbér áráért.
egy genetikusanalattvaló
2022. december 09. 14:56
Ez a szerencsétlen szellemi roncs maga a megtestesült gyűlölet. Egy-egy ilyen írásával mentálisan egyre mélyebbre kerül.
u.cserkész
2022. december 08. 16:16
Miért kell ezzel a ronda pofájú zsidóval idegesíteni az olvasókat???
Erdőmester
2022. december 08. 14:02
Péterke! Te olyan vagy, mint a kerítés mögül acsarkodó kutya. Ki a francot érdekel, hogy izraeli magányodból mit ugatsz? Te is olyan vagy, mint a Bartus, meg a Tóta W. Kaptok egy szekérderéknyi negatív megjegyzést, de ti valahogy ettől élveztek el. Eléggé aberrált öröm.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!