Nagyszerű emberek alkotják a Demokratikus Koalíciót

2022. december 27. 16:07

Kik mernek, tudnak cselekedni. Mert jőni kell, még jőni fog egy jobb kor.

2022. december 27. 16:07
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc

„Aki megment egy életet, egész világot ment meg. Amikor az Árnyékkormány azt kérte, hogy mi, DK-sok segítsünk a bajba jutottaknak, akkor ezrek küldtek keveset, hogy a végén sokaknak adhassunk.

A Rezsimentő Alap 500 családnak tette könnyebbé az év végét, több maradt karácsonyra, az esti vacsorára, ajándékba. Nem tudom, hogy ez sok-e vagy kevés. De azt igen, hogy azok, akik kapták, egy pillanatra azt érezhették, hogy van szeretet a Földön, figyelés, együttérzés.

Mi, itt a DK-ban hazánk nagy kérdéseire keressük a válaszokat, teszünk azért, hogy a haza fényre derüljön, eközben értjük a hétköznapok nyikorgó valóságát, a semmi és a valami közötti szorító életet. Nagyszerű emberek alkotják a Demokratikus Koalíciót. Kik mernek, tudnak cselekedni. Mert jőni kell, még jőni fog egy jobb kor.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2022. december 29. 15:36
Az egészet azért csinálta Önagysága, hogy ez a hír elhangozhasson. Hogy aztán a háttérben mi van, azt ki tudja. A DK bármit is tesz, annak kizárólag a propaganda a célja, valódi társadalmi hasznot ök biztosan soha nem hoznak létre. Ostobának nézik az embereket. Aki beveszi a meséiket, hazugságaikat, azok szavazzanak csak nyugodtan rájuk, nem fognak hiányozni a hazafias táborban. Dobrev ilyen miniszterekkel akarja megváltani a magyarokat mint pl. Arató?,.. bruahahaha...... Bitte, bitte, wir brauchen ein viel, viel besseres Angebot. It's a complete wreck derby. These zombies wouldn't be able to climb Orbán's snowshoes even with an oxygen bottle. Forget them. A normalitás máshogy néz ki. https://www.youtube.com/watch?v=6K3AQCIHZZE Arató Gergely, ez a "csúcsdiplomata" Gyurcsány és Dobrev után a legelvetemülteb DK-s zombi. Dilettáns Kóklerek valamennyien, akik Dögevö Keselyükként tépnék szét az országot. Dobrev Klára a bizonyítéka annak, hogy a DK nemcsak a férfi nem szégyene, a nök is kitesznek magukért alaposan (Vadai stb...). Ez a bolsevik törmelék akarja átvenni az ország vezetését, hogy mégegyszer kirabolják, tönkretegyék. Ezt az országot csak hazafias érzelmü és törekvésü emberekre szabad bízni. Ezt az un. "árnyékkormányt" a sátáni magyar-gyülölet járja át. Mindent megtesznek a nemzetközi térben is, hogy ártsanak országunknak. A zsigereikben, söt egyeseknek a génjeikben van a magyarok elnyomásának, megalázásának, kifosztásának az ösztöne. Gyurcsány talán megelégedne a magyarok vagyonával. Ö nem is igazi bolsi, ö csak egy lelkiismeretlen, sunyi lókötö, aki Szálasit, Rákosit is ugyanúgy kiszolgálta volna, mint Moszkvát és Brüsszelt. Neki az elég lenne, de Dobrev, - mint ízig-vérig született gátlástalan, bigott bolsevik -, szeretné a magyarságot ezen felül még vérig megalázni, lelkileg kicsontozni. Ez a különbség a két áruló között. 56 szellemét újra kell ébresztenünk.
pingwinn
2022. december 28. 17:51
Íme a "nagyszerű" emberek a teljesség igénye nélkül: Gréczy, Vágó, Vadai, Niedermüller, Dobrev !!!???
ambaracurjan
2022. december 28. 17:20
Ahogy elnézem, a Geczyre rábíznám a madáretetőmet, van annyira intelleigens. A többire nem merném.
ambaracurjan
2022. december 28. 17:16
A stáb: Zűrzavar Feri, EurópaI Megoldás Klára, Geczy Gréczy Zsolt, Mindenttudok Olga, Tökkelütött Vágó Pifta, Vadai Széttéplek Ágnes... ők a legjobbak, a hatos osztag!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!