Elképesztő autósüldözés Szombathelyen

2023. február 21. 13:17

A menekülő sofőr kilenc tilos jelzésen hajtott keresztül megállás nélkül.

2023. február 21. 13:17
null

A jogosítvány nélküli sofőr szerencsétlenségére Szombathelyen egy, rendőri jelleg nélküli rendőrautó mellett áthaladva, a tilos jelzésen kezdte meg ámokfutását. A gépkocsivezető a rendőri jelzés ellenére sem lassított, hanem a gázra lépett. A délutáni nagy forgalomban több közlekedési lámpa tilos jelzését figyelmen kívül hagyva, nagy sebességgel haladt, arra kényszerítve több vele szemben közlekedő gépkocsivezetőt, hogy

az ütközés elkerülése érdekében lehúzódjon, félreálljon, vagy vészfékezzen

– tájékoztatott erről a Vas VMRFK a szombathelyi sajtótájékoztatón.

A sajtótájékoztatón elhangozott, hogy a menekülő sofőr kilenc tilos jelzésen hajtott keresztül megállás nélkül, emellett több esetben kijelölt gyalogos-átkelőhelyen haladt át anélkül, hogy a sebességét csökkentette volna. A záróvonalat többször átlépve veszélyeztette a szabályosan közlekedőket. A férfi a helyszínről elmenekült, azonban sokáig nem élvezhette „szabadságát”, mivel a vasi rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták.

Az ámokfutóról készült videót itt tudják megtekinteni:

A nyitókép illusztráció. Fotó: Michal Fludra / NurPhoto / AFP

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2023. február 24. 06:08
Ezeket biztos meghatná a traffipax. A nyomkövető is otthon tartotta.
Akitlosz
2023. február 23. 12:38
"A menekülő sofőr kilenc tilos jelzésen hajtott keresztül megállás nélkül." Csak? Claude Lelouche Rendez vous filmjének forgatásakor megszámlálhatatlan sok közlekedési szabályt szegett meg éles, rendes forgalomban. Ha valaki meg tudja számolni, akkor neki gratulálok. https://www.youtube.com/watch?v=WJYOMFayruw
Reszelő Aladár
2023. február 21. 16:37
Csak végre két látókörbe került foganatosítás közben tanulnának meg magyarul beszélni. Amúgy a tag mehet vissza a jégre még pár évre és jogsit sem kellene kapnia ebben az életben.
julius
2023. február 21. 16:21
üldözés= nagy sebességgel követés. nem kell a szőrszálat hasogatni. Bukfenc sincs csak guruló átfordulás. :-) Köszönöm, hogy segíthettem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!