Még Orbánéktól is különösen hitvány ez a fajta politikai aknamunka

2023. március 29. 14:20

A magyar kormány tudatos szabotázsát látjuk az uniós pénzek körül.

2023. március 29. 14:20
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára

„Orbánék miatt hónapok óta nem jönnek az uniós források Magyarországra és lassan minden remény elvész, hogy nyárig megérkezzenek.

A magyar kormány tudatos szabotázsát látjuk az uniós pénzek körül; ha nem tudják ellopni, akkor ne kapják meg a magyarok sem. Még Orbánéktól is különösen hitvány ez a fajta politikai aknamunka.

Ezzel megyünk szembe, amikor mindent megteszünk azért, hogy Orbán korrupcióra épülő, antidemokratikus rendszerét gyengítsük majd lebontsuk. Hogy végre az uniós források is odamenjenek, ahová szánja az EU, vagyis az önkormányzatokhoz, civilekhez, a magyar emberekhez.

Erről szól az Árnyékkormány munkája, ezért dolgoznak a DK képviselői az európai és a magyar parlamentben. Csak így fogjuk ugyanis elérni, hogy újra legyen egy tisztességes kormánya az országnak.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. március 31. 20:58
Aki teheti és bírja cérnával nézze a Spirit tv ma délutáni riportját kb. 16-17 óra között volt (véletlenül kapcsoltam oda és megláttam ŐT!) Gyurcsány Ferenc annyira "őszinte volt", hogy csak kíváncsian végig néztem a műsort! Jó idegrendszer kell hozzá. Az aljasság oly mélysége tárul fel ebben a műsorban, hogy ezt a jövő generációnak is látnia kell majd!
Intar
2023. március 30. 12:20
Ha valaki hitvány ebben az országban, akkor az qrcsány és minden pereputtya, szövetségese és támogatója.
masikhozzaszolo
2023. március 30. 12:15
Rossz a szerszámotok. Ha nem lesz EU-s pénz, azt a ti számlátokra fogják írni, nem a Fideszére, a választók. Nem feküdtünk le pénzért. Ha lesz, akkor meg vesztettetek, a Fidesz győzött, mégis lesz EU-s pénz. Csak rosszul jöhettek ki belőle.
chief Bromden
2023. március 30. 11:33
Már ez is szemrebbenés nélkül hazudik. :( Nagypapi emlékét is elárulta, a hazával együtt. Átállt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!