Orbán Balázs: Ha nem a liberális elvek híve vagy, akkor azonnal autokratának bélyegeznek

2023. április 24. 22:27

Kiemelte, hogy a konzervatív elvek, amelyeket a magyar kormány képvisel nem túl népszerűek sem Brüsszelben, sem a Washgintoni liberálisok körében. 

2023. április 24. 22:27
null

Orbán Balázs az Egyesült Államokba tett látogatása során – első magyar vendégként – meghívást kaptott Ben Shapiro népszerű műsorába, aki az amerikai konzervatív mozgalom egyik meghatározó véleményformálója. A miniszterelnök politikai igazgatója a műsorban megpróbálta eloszlatni a nemzetközi sajtóban megjeleő hazánnkal kapcsolatos vádakat.

Elmondta, hogy ha nem a liberális elvek híve vagy, akkor azonnal autokratának bélyegeznek. Kiemelte, hogy azok a konzervatív elvek, amelyeket a magyar kormány képvisel

nem túl népszerűek sem Brüsszelben, sem a Washgintoni liberálisok körében. 

 

***

Nyitókép: Orbán Balázs Facebook-oldala

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NERbot
2023. április 25. 15:57
Nevetséges blöff, hogy autokráciának nevezik azt, amikor egy párt totális teljhatalommal rendelkezik és saját tagjainak a feltőkésítésére használja a közvagyont. A Nemzeti Együttműködés Rendszere a világ legdemokratikusabb országa, hiszen mindenkit megillet benne a jog, hogy büszke legyen Orbán Viktor sikereire!
Namond
2023. április 25. 14:51
Orbán Balázsa, nem egy hatalomvágyó zsidó véletlenül? Aki majdnem diplomáciai botrányt okozott Orvbán, a Vicctor, Trumpot (előzenekar, ifi válogatott) felvezető, Dallasi beszéde után? Sajnálatosan, Orbán Balázs nem a roppant kártékony, buta és szorgalmas embertársaink közül való?
Reszelő Aladár
2023. április 25. 12:02
Olyan szavakat kell használni, amit odaát is megértenek. Ők liberálisnak mondják őket, de mi már tudjuk, hogy a szöveg az nettó kommunista. De ők még nincsenek ott, hogy ezt felismerjék, mert kommunistát csak a TV-ben láttak és valódi kommunizmussal még sosem találkoztak. Még. Ha így haladnak, akkor még.
Odone Ricci
2023. április 25. 10:47
Ez igaz. Talán a vezetékneve is gyanút kelt a liberális társadalomban. Nem lehetne Balaz Owen -re változtatni ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!