A DK most kivételesen nem igazolt, hanem beállt egy MSZP-s mögé: támogatják Nemény Andrást Szombathelyen

2023. május 08. 18:59

A vasi megyeszékhelyt 2019-ben 48,82 százalékkal megszerző szocialista politikus jelölti újrázása így egyre valószínűbb.

2023. május 08. 18:59
null

Hétfőn a szombathelyi Agóra Művelődési és Sportházban tartott fórumot, ahol a város MSZP-s polgármestere, Nemény András bejelentette, hogy a Demokratikus Koalíció támogatja őt a jövő évi önkormányzati választásokon – számol be a 444.hu.

A vasi megyeszékhelyt 2019-ben 48,82 százalékkal megszerző szocialista politikus jelölti újrázása így egyre valószínűbb, korábban a Momentum is beállt mögé.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
certus
2023. május 09. 08:54
Nem biztos, hogy pontos a cím. Talán inkább MÉG nem igazolt lehet a pontosabb megfogalmazás. Kis türelem...
Odone Ricci
2023. május 09. 08:51
Leegyszerűsétve : Minden választópolgárnak tudnia kell majd 2O24-ben, hogy csak 2 KÉT ellentétes irányzat van, az un. bal-demokratikus globalista-un. európeista és a jobbközép un. szovranista, mely országonként megtartaná a szuverén kormányát kül-és belpolitikával. A sok apró párt, mely ugyan jólfizető állásokat igér sok jelentkezőnek, KOALICIÓT fog alkotni balost és jobbost. Tehát, aki a DK-ra, Momentumra, Kutyapártra, Zöldekre és más apró pártra szavaz, az a végén az MSZP-hez csatlakozik ,TUDTA NÉLKÜL, de ez majd a végén fog kiderülni. Hasonlóképpen a jobbosok a Fidesszel, Ker.demokratikusokkal szintén koaliciót alkotnak. A mérleg súlyát a szélsőjobbosok dönthetik el pl. európai szinten, ha sikerül koalicióba lépniük a jobbközéppel. Ha nem, akkor a lib.dem.sok fognak győzni.
Kristály
2023. május 08. 20:06
Ha megválaszák őket lesz amiért kitépjék egymás haját. Majd a polgárokról 7 adag lóvét kell leszedjenek hogy mindegyiknek jusson sőt a DK-nak 2 adag az igénye.
Parm
2023. május 08. 20:03
Szép egy libsi zsidógyerek. De ha ez kell a szombathelyi proletároknak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!