Származásáról vallott Sváby András

2023. május 13. 11:26

„Bennem aztán tényleg minden van, amit el tudsz képzelni” – fogalmazott a műsorvezető.

2023. május 13. 11:26
null

Sváby András meglepő kijelentést tett az ATV műsorában származásával kapcsolatban.

„Miért ne mondhatnám azt, hogy roma vagyok? Honnan tudod, hogy nem vagyok? Ki tudja? Mondjuk pont tisztában vagyok,

mert elvégeztettem egy ilyen genetikai tesztet, van bennem az égvilágon minden”

– fogalmazott.

A naphire.hu rákérdezett a genetikai vizsgálat eredményére, és az ATV műsorvezetője elmondta, hogy a tesztelésnél egy nyálmintát küldött be egy amerikai laboratóriumba, ugyanis furdalta a kíváncsiság.

„Askenázi zsidó 48,6 százalék, görög, délolasz 20 százalék ír, skót, walesi 14 százalék, kelet-európai 10 százalék, finn 3 százalék, skandináv 3 százalék, olasz, 1,4 százalék. Bennem aztán tényleg minden van, amit el tudsz képzelni. Úgyhogy én erre kíváncsi voltam” – ismertette Sváby, majd hozzátette, hogy a genetikai teszt nagyjából azt mutatta ki, amit gondolt magáról.

Elmondása szerint örült a görögnek, 

a délolasz és a zsidó nem volt számára meglepetés, viszont a kelet-európai 10 százalék meglepte.

***

Nyitókép: YouTube / ATV

Összesen 312 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nstzgrppen
2023. december 12. 06:49
Kár volt a kiadásért. Én első ránézésre megmondtam, hogy zsidó.
korona.2.0
2023. május 15. 09:22
Ha az ott Izrael, akkor ez itt ÚjJÚDEA. Egyébként még nem hallottatok a Budapesti Zsidó Államról ? Az ingyenélők, csalók, akarnokok, megmondók "kicsiny" országa, netán a zsidó Vatikán - külön iskolákkal. kórházakkal, öregotthonokkal, mikvákkal satöbbi, a PÉNZT meg a "magyar szorványosok" adják nekik - korlátlanul. Igen, és most éppen kormányfőt cseréltek.. Az úgynevezett Magyarországban éppen a reneszánszukat élik a zsidók. Boldog kor !
Johann Luipigus
2023. május 14. 17:31
Van róla elképzelésem, hogy a további előnyök érdekében milyen származást talált ki magának Svábi disznó.
Kamcsatka5
2023. május 14. 13:08
Akkor már értem miért van ott, ha askenázi akkor kurva okos lehet ( igaz a nem askenázi Orbán úgy lemosta, hogy kinába kellett küldeni, hogy magához térjen ) , ezek szerint elég ha valaki askenázi! Mivel egyébként ritka fa...s!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!