Dobrev Klára oldalán, a magyar anyákért tüntetett a monogámia-ellenes Törley Katalin

2023. május 11. 14:33

A Kölcsey Ferenc Gimnázium egykori tanára egy korábbi kampányban „Le a monogámiával” feliratú plakáttal fotózkodott.

2023. május 11. 14:33
null

Törley Katalin, a Tanítanék Mozgalom tagja többek között Dobrev Klára oldalán tüntetett a civilek anyák napi fehérruhás tüntetésén a Karmelita kolostor előtt.

A Tanítanék Mozgalom elnöke a korábban a rendőröknek nekirontó fiatalok szüleit hívta demonstrációra, hogy tiltakozzanak a „hatósági erőszak” ellen – írja a Magyar Nemzet. Az, hogy a magyar anyák tüntetésén Törley Katalin is részt vett, meglepő lehet, mivel korábban a Rólunk, hozzád című kampány részeként Törley egy „Le a monogámiával” feliratú plakáttal fotózkodott. A kampány részeként mindenki mindenkiről olyan fotó készült, amelyen saját üzenetét, kívánságát vagy személyes vágyát fogalmazta meg, amelynek megvalósulásához tágabb társadalmi együttműködésére van szükség.

Forrás: Facebook/ Rólunk Hozzád
Forrás: Facebook/ Rólunk Hozzád

A kezdeményezésben még a Kölcsey Ferenc Gimnázium tanáraként vett részt. Míg az egyik fotón a már említett „Le a monogámiá­val!” felirattal áll, egy másik képen a „Szeretkezz, ne ítélkezz!” feliratot tartja a kezében.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2023. május 12. 11:37
Le a gravitációval!
Ergit
2023. május 12. 11:30
Az épp aktuális vágyait jeleníti meg "plakátkain". Azok a humoristák, akik személyeskedésből élnek, mások vonásait, járását, arcberendezését gúnyolják, azok ezt a nőt is kifigurázhatnák, hátha az segít neki.
miazhogynagyonis
2023. május 12. 10:41
Annyi benne a szépség, a báj, mint amennyire finom a szar. De a szar nem finom, kérem! A szar, az fúj!
youngboy
2023. május 11. 23:26
Vágyik a pöcsre? De ki a fene vállalja ezzel az alaktalan tramplival, amikor annyi csinos nő van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!