Pénzbüntetésre ítélték a Gődény-párt egykori képviselőjelöltjét

2023. június 23. 14:40

Olyan ajánlások is voltak, amiket már halott emberek nevére állítottak ki.

2023. június 23. 14:40
null

Háromszázezer forint pénzbüntetést szabott ki a Szombathelyi Törvényszék választás rendje elleni bűntett miatt a Gődény György-féle Normális Élet Pártja egyik volt országgyűlési képviselőjelöltjére – írta meg a nyugat.hu.

Horváth Éva, a Gődény György-féle Normális Élet Pártjának jelöltje ajánlásainál olyanokat is találtak, akik nem is szerepelnek a névjegyzékben. Az is előfordult, hogy nem egyezett a név és az aláírás, sőt arra is akadt példa, hogy ugyanaz az ajánlás két névvel szerepelt.

Felmerül a választási csalás gyanúja,

hiszen olyan ajánlások is voltak, amiket már halott emberek nevére állítottak ki.

A nyitóképen Gődény György. Fotó: YouTube

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. június 23. 16:26
Kiépítették sok pénzért az állami ügyfélkapu rendszert. Miért nem ott gyűjtik az ajánlásokat, miért nem ott tartják a népszavazásokat, a választásokat? Azzal csökkenteni lehetne a visszaélések, a szabálytalanságok számát. És akár megvalósítani az igazi demokráciát.
világbéka
2023. június 23. 16:09
A'la Bidé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!