Orbán megijedt a „Ruszkik haza” rigmustól a Fradi-pályán

2023. július 20. 15:53

A fradisták megtalálták az oroszokat, de még nem jöttek rá, hogy ki ültette a nyakukba őket

2023. július 20. 15:53
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„A Fradi csúfos veresége napján az Üllői úton zúgott a magyar füleknek oly kedves »Ruszkik haza!« rigmus, ezért az orosz edzőt azonnali hatállyal ki kellett rúgni. Nem lennénk meglepődve, ha ezt maga Orbán döntötte volna el, aki közismerten a Kreml ügynöke és Putyin alárendeltje, s nem akar Budapesten ilyen kórust hallani. Ahogy az orosz nagykövetség sem, mert túl ismerős nekik. Orbán tudja, ha a Fradi-táborban zúg a »Ruszkik haza!«, az rossz előjel, az veszélyes lehet rá, aki az oroszokat nem kirúgta, hanem visszahívta, és Magyarországot orosz gyarmattá tette.

Inkább Csercseszov edző vesszen, mint az orosz uralom alatt működő és az orosz modellt követő Nemzeti Együttműködés Rendszere. A fradisták ezzel nagy szívességet tettek a demokratáknak, mert megmutatták, mi az Orbán-rendszer legérzékenyebb pontja, ami megérinti a magyarok szívét. A magyarok eltűrik saját diktátorukat, de az idegen elnyomást, az idegen megszállást nem tűrik, erről szól a magyar történelem. Márpedig Orbán visszahívta Magyarországra az oroszokat, Magyarország elveszítette a függetlenségét, és idegen, orosz elnyomás alatt él, egy bábkormány alatt.

Ami a Fradi-pályán történt, az túlmutat önmagán. Orbán 13 éve részesíti agymosásban a magyarokat, feledteti el velük, hogy az oroszok mit tettek a magyar történelemben, és építgeti az oroszok nimbuszát. Látszólag ez sikeres, a magyarok a háborúval kapcsolatban az oroszok mellett állnak, Ukrajnát és Amerikát (meg Brüsszelt és a Nyugatot) teszik felelőssé. A magyar kormányzati média önti magából a Kreml és az orosz titkosszolgálat propagandáját, a magyar szélsőjobb orosz imádatba esett, se erre egy megalázó Fradi vereség 90 perce elmossa a 13 éve zajló propaganda hatását.”

Nyitókép: Ferencvárosi Torna Club Facebook-oldal

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intar
2023. július 21. 10:48
Bartust már csak sarlatánok kezelik, diplomás orvosok nem vállalják.
csendbiztos-2
2023. július 21. 09:56
"Gondolatok"az elmeosztályról.Avagy egy őrült naplója.
chief Bromden
2023. július 21. 08:05
Malackára kár pazarolni a karaktereket, beszámíthatatlan. Politikailag biztos.
tapir32
2023. július 21. 02:42
Bartus néven írogató alak tekintélyelvű gondolkodásáról, rasszista előítéleteiről és fasisztoid elképzeléseiről azáltal szereztünk tudomást, hogy írásaiban a saját problémáit másokra vetíti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!