Csütörtökön sajtótájékoztatót tart a kormány a legfontosabb döntésekről

2023. augusztus 23. 19:32

A nyár végéhez közeledve több ügy is szóba kerülhet a kormányinfón.

2023. augusztus 23. 19:32

Csütörtök délelőtt újra sajtótájékoztatót tart a kormány a legfontosabb döntésekről. 

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő augusztus 24-én, csütörtökön sajtótájékoztatót tart – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Arról nem közöltek részleteket, hogy pontosan milyen témákkal kapcsolatos bejelentések várhatók. A nyár végéhez közeledve több ügy is szóba kerülhet a kormányinfón.

Orbán Viktor miniszterelnök a múlt pénteki rádióinterjújában megfogalmazott három célt: 

munkahelyek megvédése, infláció letörése és a növekedés. 

A kormányinfón lehetséges, hogy pontosabb képet kaphatunk arról, hogy a kabinet miként kívánja elérni ezeket a célokat – írja a Portfólió

Az is valószínű, hogy alaposabb tájékoztatást ad Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra, hogy mikről tárgyalt vasárnap és hétfőn a miniszterelnök, amikor fogadta Recep Tayyip Erdogan török elnök mellett a katari emírt, az azeri, a kirgiz és a türkmén államfőket. Eddig annyit tudni, hogy a többségükkel energetikai témákról is egyeztetett.

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

 

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!