Havas Henrik a Kőszeg-ügyről: Gulyás Márton pont olyan totálisan tehetségtelen, mint Friderikusz

2023. augusztus 17. 11:19

Havas szerint „Gulyás Márton körülbelül olyan szinten van, mint annak idején a társam, Forró Tamás vagy ami a legrosszabb, Hajdú Péter, akik képesek voltak az összes, felírt kérdést feltenni, és gondosan ügyeltek arra, hogy egyetlen, kollégák által kiválasztott bejátszás se maradjon ki”.

2023. augusztus 17. 11:19
null

„Ma délelőtt végre kihúzták a Havasné fogát, hazajöttünk, megebédeltem, aztán megkérdeztem magamtól, hogy nem kellene-e végignéznem Gulyás Márton interjúját Kőszeg Ferenccel a Partizánon, hiszen boldog-boldogtalan azzal foglalkozik?” – tette fel magának a kérdést saját Facebook-oldalán Havas Henrik.

Hosszú posztjából kiderült, végül megnézte az ominózus interjút, sőt, a véleményét is leírta ezzel kapcsolatban. Havas szerint nem az a legfontosabb kérdés, hogy Kőszeg Ferenc támogatja-e a pedofíliát, vagy sem, hanem hogy miért nem hozta szóba se a kérdező, se Kőszeg a két – Havas szerint – alapművet, Thomas Mann Halál Velencében című könyvét és Nabokov Lolitáját.

Havas szerint „Gulyás Márton körülbelül olyan szinten van, mint annak idején a társam, Forró Tamás vagy ami a legrosszabb, Hajdú Péter, akik képesek voltak az összes, felírt kérdést feltenni, és gondosan ügyeltek arra, hogy egyetlen, kollégák által kiválasztott bejátszás se maradjon ki”. 

Szerinte a Partizán riportere „pont olyan aprólékosan felkészült és totálisan tehetségtelen, mint a Sanyika”. Utóbbi alatt Havas feltehetőleg Friderikuszra gondolt, akit pár hete nevezett tehetségtelennek.

„Ha hozzám járt volna az egyetemre, akkor tudhatná, hogy nem árt, ha fejben tartja azt a hírszerkesztői örök igazságot, miszerint mindig abból kell kiindulni, hogy az olvasó, illetve a néző először találkozik egy témával, ezért nem árt, ha legalább az elején összefoglaljuk, hogy mégis miről van szó. Ebből következően, mondjuk egy mai egyetemistának semmit nem mond -sajnos- a Szabad Kezdeményezések Hálózata, vagy az, hogy miképpen készült, és kiknek a közreműködésével a Beszélő, ki az a Magyar Bálint, aki létrehozta, majd tönkretette az SZDSZ-t, nem is folytatom. Szinte követhetetlen volt az első egy óra” – kritizálta Gulyást Havas.

Végül a szűkebb értelemben vett témáról is írt pár sort a Heti Hetes egykori szereplője. Leszögezte: Kőszeg Ferenc nem egy vén, demens, hülye. Rögtön hozzátette azonban, hogy „mielőtt még vérszemet kapna valamelyik idióta a Fidesz környékén, csak ismételni tudom Kőszeg Ferencet: a pedofília tűrhetetlenül büntetendő”.

Nyitókép: You TUbe

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wombatmenhely
2023. augusztus 17. 17:11
Forró Tamás és Friderikusz, meg mindenki más tehetségtelen. Én, HH vagyok az abszolút zseni és az igazság letéteményese.
Kormánypárti2
2023. augusztus 17. 16:21
De minimum a nőzaklató, segbekúrásra izguó barom. (Látens buzi)
Kormánypárti2
2023. augusztus 17. 16:18
Szóval Havas is rejtőzködő pedofil.
Agricola
2023. augusztus 17. 15:40
Nem azt mondták Havas!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!