Itt a bíróság döntése az antifasiszta terrorakciók elkövetőiről

2023. augusztus 17. 10:33

November 14-ig rács mögött marad a két gyanúsított.

2023. augusztus 17. 10:33
null

Még hosszú ideig rács mögött maradnak a budapesti Antifa-támadások gyanúsítottjai, miután a bíróság három hónappal meghosszabbította a támadássorozat két résztvevőjének letartóztatását – tudta meg a Magyar Nemzet. Ismert: a jórészt külföldi antifasiszták még februárban rendeztek embervadászatot a magyar fővárosban, közülük hat német állampolgárt jelenleg is keresnek a hatóságok.

Február 10-én egy símaszkos, felfegyverzett banda hátulról megtámadott és véresre vert egy negyven év körüli férfit Budapesten. A munkába igyekvő áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azonnal kórházba kellett szállítani. Nem sokkal később kiderült, hogy ez a brutális, leszámolásszerű akció része volt egy komolyabb támadássorozatnak, amit az antifasiszta mozgalom, az Antifa tagjai követtek el több napon keresztül Budapest utcáin. A legalább tizenöt, zömmel külföldi – német, olasz és görög – szélsőbaloldali radikális nyolc járókelőt támadott meg február közepén Budapest négy pontján, brutálisan összeverve őket néhányukat súlyosan megsebesítve. Többeket kórházba is kellett vinni – idézi fel a lap.

Ezt is ajánljuk a témában

A Budai Központi Kerületi Bíróság november 14-ig hosszabbította meg a két gyanúsított letartóztatását. A végzés egyelőre nem végleges.

Nyitókép: képernyőfotó

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johannluipigus
2023. augusztus 17. 21:12
A többi mocskos férget is a rácsok mögött akarjuk látni.
alexandrosz-2
2023. augusztus 17. 20:23
15-böl kettő terrorista varja a basztlan zsidó ribanc bíró felmentését.. A pintéri szemkilövő gecik nem szakadtak bele a munkába. Ha zsidót vertek volna a magyarok, már a szüleik is börtönben lennének
holly-gully
2023. augusztus 17. 17:27
Egyetlen kérdésem: a többi 13 résztvevővel mi van?!
nempolitizalok-0
2023. augusztus 17. 15:54
Index cikk: "Chemnitzben egyébiránt hírhedten erősek a neonáci szervezetek. Évekkel ezelőtt egy nagyobb demonstráción nagyjából 800 neonáci gyűlt össze azután, hogy közel-keleti bevándorlók három embert megkéseltek a városban. " Érted? Nem a migránsbűnözés komoly, hanem azok nácik, akiknek ezzel már tele van a tökük és ennek hangot is adtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!