Karácsony Gergely megemlékezett a nemzetközi macskanapról

2023. augusztus 08. 18:35

Ismét főszerepet kapott házi kedvence, Tzatziki.

2023. augusztus 08. 18:35

Augusztus 7-e a nemzetközi macskanap. Ez alkalomból Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is megosztott egy „klasszikus” képet kedvencéről, Tzatzikiről.

A fényképen a cirmos három szelet rántott hússal szemez a konyhaasztal mellett.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. augusztus 10. 08:59
Mennyivel jobb lenne mindenkinek, ha csak a macskákkal foglalkozna ez a balfék, aki most már ember életeket is veszélyeztet a mentők akadályozásával!
Palatin
2023. augusztus 09. 21:54
Ezt az aranyos cicát szokta ez az állandóan fakutyaként vigyorgó bugris "kivágni szarni"?
Palatin
2023. augusztus 09. 21:01
Ez a baromság is csak Karácsonynak juthat az eszébe. Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben a bús a fenébe kiván téged elárvult pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
ricinus0-0
2023. augusztus 09. 13:12
Parizer szint
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!