Pulai András megint jósol: „Karácsony magabiztosan nyer a fővárosban”

2023. augusztus 16. 06:56

Nem vár nagy változást, lesz „ide-oda csere”, de nem lesz földrengésszerű változás.

2023. augusztus 16. 06:56

Pulai András, a Publicus Intézet vezetője a Klikk TV Mélyvíz című műsorában Orbán „uralkodásának végéről”, valamint az önkormányzati választásról is megosztotta gondolatait a nagyközönséggel.

Pulai úgy látja, hogy új rendszernek kell jönnie, mert „lassan közelíti Orbán uralkodása Kádár idejét, beszélhetünk egy nagypolitikai ciklusról, amelynek vége nem egy sima vég lesz, hanem nagyobb durranás” – mondta. Azonban hozzátette, hogy „nem forradalomra kell gondolni, de új rendszernek kell jönnie, puhábbra számíthatunk, mint ’88-’89-ben.” 

Nincs szüksége a Fidesznek és a Fidesz nyilvánosságának az igazságra 

– tette hozzá Pulai András. „Addig, amíg a magyar joggyakorlat nem követi azt, hogy érdemi következményei vannak a hazugságnak, addig nem látom, hogy ne érné meg a Fidesznek hazudni” – fogalmazott. a közvéleménykutató.

A közelgő önkormányzati választásról megjegyezte, hogy 

„aki nem követett el nagy hibát, azt újra fogják választani”.

Hozzátette, nem vár nagy változást, lesz ide-oda csere, de nem lesz földrengésszerű változás. Mint mondta, szerinte Karácsony Gergely magabiztosan nyer, egyrészt mert a fővárosban a szavazók alternatív forrásokból is értesülnek, másrészt pedig az ellenzéki szavazók nem fogják odaadni a NER-nek a fővárost.

Van vesztenivalójuk az önkormányzati vezetőknek, mert az elmúlt négy évben ők megmutatták a választóknak, hogy ezeken a településeken jobban tudják csinálni, mint ahogy a Fidesz, és ez egy fontos érv mellettük” – fogalmazott Pulai András. 

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

 

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2023. augusztus 19. 07:54
Ez melyik mozit nézi. Ha karigeri nyer az a pestiek szényene lessz
nyugalom
2023. augusztus 18. 22:05
Ez a csipás pulai et!
régilaci
2023. augusztus 16. 14:47
Ha Karácsony az ellenzék közös jelöltje lesz, akkor nyerni fog. Szerintem a fidesz is ezzel számol, nem látom a jelöltjüket, a kivel esélyesen indulhatnának. Valaki majd elviszi ezt a vereséget.
Selamat
2023. augusztus 16. 14:26
"(a ballibsi önkorik) megmutatták a választóknak, hogy ezeken a településeken jobban tudják csinálni, mint ahogy a Fidesz, és ez egy fontos érv mellettük" - - - - - Pulai eddig sem volt normális, de mára teljesen megőrült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!