Tovább bonyolódik a Booking.com botrány: már kérdésekre sem válaszolnak

2023. szeptember 20. 16:41

Nem kizárt, hogy túl sok panaszt, kérdést kaphattak a Bookingnál.

2023. szeptember 20. 16:41
null

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy bár megígérte a Booking.com a hazai szállásadóknak, hogy rendezi a június vége óta fennálló tartozásait, a legtöbb esetben továbbra sem utalták át a pénzt.

A legújabb fejlemények szerint a Booking.com egész egyszerűen megszüntette az ügyfélszolgálat e-mailes elérhetőségét – írta meg a  spabook.net portál.

Kiderült, hogy bár a cégnek a [email protected] címen továbbra is lehet írni, az oda küldött levelekre mostantól csak egy automatikus válasz érkezik,

de ügyfélszolgálati segítséget nem lehet kérni.

A portál arra a következtetésre jutott, hogy mindez amiatt történhetett, hogy túl sok panaszt, kérdést kaphattak a Bookingnál. A portál hivatalos megkeresést küldött a vállalatnak azzal kapcsolatban, hogy mi történt, de egyelőre nem reagáltak.

Nyitókép: MTI/EPA/ANP/Koen Van Weel

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2023. szeptember 20. 20:31
Jack Reynor 2023. szeptember 20. 17:21 ,, Nagyon jó a szolgáltatásuk a szállást igénybevevő szemszögéből, a szállást kiadók emellett szívhatnak. .. a piramisjátékok bedőlésekor szerinted mivel foglakozik az üzemeltető? a BE vagy a KI fizetésekkel??
Jack Reynor
2023. szeptember 20. 17:21
Augusztusban három booking foglalásom volt, minden simán működött, ugyanúgy, ahogyan korábban. Nagyon jó a szolgáltatásuk a szállást igénybevevő szemszögéből, a szállást kiadók emellett szívhatnak.
alexandrosz-2
2023. szeptember 20. 17:18
Miért nincs bezárva egy csaló gazember sem? Mi a faszra várnak még?
patópál
2023. szeptember 20. 16:58
Olyan nincs, hogy nincs ügyfélszolgálat. Az ilyet szarrá kell bírságolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!