Tiltsák be a terroristamosdató demonstrációt Budapesten!

2023. október 12. 13:10

Követeljük, hogy a magyarországi palesztinok határolódjanak el és ítéljék el a Hamasz halálszektájának rémtetteit!

2023. október 12. 13:10
null
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„Semmi keresnivalója nincs a magyar utcákon és tereken–- ezekben a napokban különösen nem! – olyan megmozdulásnak, amely a palesztin »szabadságharcot« és »ellenállást« élteti és elvitatja Izrael létezéshez és önvédelemhez való jogát!

Szégyen és gyalázat, hogy európai városokban ártatlan zsidó civilek, nők és gyerekek lemészárlása után előfordulhat az, hogy tömegek ünneplik a Hamasz barbár tömeggyilkosait, szidalmazzák a zsidóságot és Izraelt, elégetve a nemzeti lobogójukat!

Nem szabadna engedni, hogy Magyarországon tanuló külföldiek, egyetemisták, vagy palesztinpárti aktivisták nyilvánosan kezdjék el magyarázni a megmagyarázhatatlan brutalitást. Kisbabák agyonlövésére, civilek túszul ejtésére, fiatalok kivégzésére NINCS MAGYARÁZAT. Erre nincs magyarázat!

Követeljük, hogy a magyarországi palesztinok határolódjanak el és ítéljék el a Hamasz halálszektájának rémtetteit! A hatóságokat pedig kérjük, hogy Berlinhez és Bécshez hasonlóan, Budapesten is tiltsák be az ilyen jellegű rendezvényeket.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: FATIH AKTAS / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wombatmenhely
2023. október 13. 09:09
Ha tényleg lesz ilyen tüntetés, abból csak rosszul jöhetünk ki. A magyar rendőrség legfeljebb akkor avatkozna be, ha az arabok törnének-zúznának, bár még ebben is kételkedem. Szinte valószínűtlen, hogy a szervezőket vagy a leghangosabban ordítókat, netán rongálókat kiutasítanák. (Érdekelne, vajon hány százalékuk magyar állampolgár is?) A zsidó szervezeteknek a lagymatag magyar intézkedésekre adott reakcióját szükségtelen részleteznem. Másrészt ha a hatóságok valóban megakadályoznák a tüntetést, az arabok terrorjára számíthatunk, kezdve a villamosmegállóban történő késeléssel. Egyetlen reménysugár: Nagyon kevesen jönnek össze, és a résztvevők is belátják, nem számíthatnak a nyugat-európaihoz hasonló "sikerre".
altercat1
2023. október 12. 23:31
Tanmese: https://crazyshit.com/cnt/pics/153259-free-palestine
alexandrosz-2
2023. október 12. 22:56
Te kis demokrata! Oszt lövetnél is, mint a zsidök?
zolka50-52
2023. október 12. 21:15
ivanoohe 2023. október 12. 20:49 Izrael ugyan ezt csinálja .!!! Szabadságot a Palesztinoknak. Vissza az ellopott földjüket Hogy mit? Mit vettek el Gázától?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!