Vallott állapotáról Reviczky Gábor

2023. október 23. 17:04

A színésznél egyre több mellékhatás jelentkezik a gyógykezelések miatt.

2023. október 23. 17:04

Reviczky Gábor igyekszik erős lenni, és súlyos állapota ellenére dolgozni. Mint ismert, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth- és Jászai-díjas színésznél év elején rákot diagnosztizáltak. Egy operáción is túlesett, de mivel áttéteket is találtak nála, ezért gyógykezelésekre kell járnia. Ezeket kezdetben jól viselte, de egyre több mellékhatás jelentkezik nála.

Ezt is ajánljuk a témában

A Kossuth rádió egyik műsorában nemrég arról beszélt, hogy a hatodik kemoterápia óta szédül. 

„Alapvetően ha megyek bárhová, vagy ülök, nincs problémám, de ha beülök az autóba vezetni, akkor ájulás előtti rohamaim vannak – vallott a műsorban a 74 éves színész, aki hozzátette, 

emiatt már vezetni se szokott, mindig mások fuvarozzák őt

 – idézte a Blikk

A beszélgetés során szóba került még pályája és nehéz gyermekkora is.

***

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kobi40
2023. október 25. 07:21
Mielőbbi gyógyulást! Sokan kigyógyultak belőle. Lásd, Halász Judit is.
ügyvéd
2023. október 24. 07:39
Game over... (((
betik
2023. október 23. 23:05
Nagyon sajnálom, hogy ilyen betegséggel küzd, de Isten adjon neki erőt ebben a küzdelemben! Imádkozunk, hogy így legyen!
need-info
2023. október 23. 22:30
Sajnálom, hogy még mindig nem terjedt el az a hír, hogy a rák csak a civilizációban létezik és gyógyítható. Lassan haladnak az információk és túl sok embernek kell meghalnia értelmetlenül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!