Az igazi szuverenitásküzdelem

2023. november 23. 06:15

A nemzeti közösség erősebb a globalizmus arctalan tömegeinél.

2023. november 23. 06:15
Vágvölgyi Gergely
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abraka-2
2023. november 28. 13:44
Nevetséges ez a fidesznyik banda,milyen szuverenitás ti galád népség, Az ország tökéletesen gúzsba van kötve a német autóiparral éx a ķínai aksigyárakkal,ŕég itt van a Black Rock Budapesten,mi vagyunk a WHO legengedelmessebb rabszolgája,mi oltottunk elsőnek ezerrel mára kiderült mekkora csalás volt az egész oltás,bűnbanda orvosokkal és egyéb érdekelt karikókkal együtt,itt csak az Orr Bán maffia hatalom megőrzéséről van szó,hogy teljesen kifosszák az országot.Az egészség ügy romokba ott az oktatás is,minden vmire való fiatal elmegy a széteső nyugatra mert ott még migránas ide oda jobban boldogulnak.No go zona nyugaton,na ex itt hány falu vsn ahova csak a Tek mer bemenni,mert a cigók agyonvernek.Már rég nincs szuverenitás idióta fidesz pont a ti ócska emberi aljasságptok miatt.Titeket csak a lopás érdekel,remélem egyszer felébred ez a agymosott fidesz választó.Menj el németbe egy élelmiszer boltba,meglátod,hogy olcsóbban és 5xjobbat veszel.Ne légy hülye .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!