Érdekes véleménye van Bolgár Györgynek a DK-soknak adott jegyárkedvezményről

2023. november 28. 13:02

A fővárosi fenntartású Katona József Színház ajánlotta fel, hogy a Gyurcsány-párt tagjainak húsz-harminc százalékos engedményt ajánl fel a novemberi előadásaik jegyáraiból.

2023. november 28. 13:02

„Ha a színház ajánlja fel, hogy valaki bejelentkezik a pénztárnál, és igazolja, hogy DK-tag, az harminc százalékkal olcsóbban kapja, az valóban necces” – mondta Bolgár György a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában egy betelefonáló kérdésére; erről a Magyar Nemzet számolt be. A lap emlékeztet, a fővárosi fenntartású Katona József Színház ajánlotta fel, hogy a Gyurcsány-párt tagjainak húsz-harminc százalékos engedményt ajánl fel a novemberi előadásaik jegyáraiból. A színház azzal próbálta a politikai elfogulatlanságát bizonygatni, hogy más intézményeknek is felajánlottak kedvezményes jegyeket, nem csak a DK-nak, de a listán más politikai pártot nem említettek. 

Ezt is ajánljuk a témában

Vidnyánszky Attila, a Magyar Nemzeti Színház igazgatója bicskanyitogatónak nevezte a politikai állásfoglalást is jelentő kedvezményt, a Thália Színházat vezető Kálomista Gábor pedig úgy fogalmazott, hogy „az, hogy egy színház ilyen szinten belemásszon a politikába, nekem új”. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2023. november 28. 18:59
dasdasd-0, dasdasd-0,
KBA98
2023. november 28. 17:21
Anno megírta a szexuális szokásait, most mit ír?
Szerintem
2023. november 28. 14:51
Tehát a DK saját színháza, hát tartsa is el akkor a DK. Közpénzt ne pazaroljunk rá.
MyOp
2023. november 28. 14:47
Drága Bolgár úr drága valószínüleg ingyér járhat a Katonaba, ha a DK féle sima kommamcsok 30%-os kedvezményt kapnak, a Bánónak meg már fizetnek is, ha megjelenik a pénztárnál. Ezzel együtt ez a lépes is (a színház részéről) a sok adok-kapok egyik revansista húzása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!