Fontos bejelentésekre készül a kormány – váratlan időpontban jön a Kormányinfó

2023. november 08. 15:02

Kövesse a Mandineren élőben a csütörtöki Kormányinfót!

2023. november 08. 15:02
GULYÁS Gergely; SZENTKIRÁLYI Alexandra

Csütörtökön délután 13 órakor tartják a Kormányinfót – osztotta meg közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. 

A sajtótájékoztatón várhatóan szóba kerül majd, hogy Brüsszel eltörölné a rezsicsökkentést és a kamatstopot. Valamint

a közelgő nemzeti konzultációval kapcsolatban is várhatóak bejelentések. 

Az eseményről természetesen a Mandiner is be fog számolni, kövessék nálunk a bejelentéseket! 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. november 08. 20:01
Na ugye..
Tommaso
2023. november 08. 19:57
A rezsim agymosott seggnyalója, bizonyos Chekke-Faint saját maga érdekei ellen dolgozik. Megunta az életét. Mondjuk sok öröme nem volt benne (senkinek:-)) Az iszlamisták, mint köztudott, a zsidók után az eutópai hitetlenekkel akarnak végezni. És Chekke-Faint támogatja Orbánnak azt a hagymázas elképzelését, hogy ázsiai százezrekkel higitja fel a tiszta magyar vért. Ez felér egy nemzeti öngyilkossággal. Chekke-Faint bizonyára megunta a tyúxaros kis életét.
Tommaso
2023. november 08. 19:56
Hát, elég agymosott egy népség a magyar, ez tény! És Chekke-Faint még közülük is kilóg - lefelé. Soknak fingja sincs arról, hogy mi folyik, Orbanisztán határain túl! Chekke-Faintnak különösen nincs. Vannak értelmes fejek is a magyaroknál, de nem a kormányoldalon. Fogalmuk sincs pl. arról sem, hogy a nyugati országok többségében 3% körüli az infláció. Chekke-Faint szerint a Gaz Prüsszel szankciói az okai a nyugati 3-4 %--os inflációnak.
Chekke-Faint
2023. november 08. 18:36
Tommaso Ne pofázz félre, itthon az Orbán kormány védelme alatt állsz, de nem mindig lejáratod ahol csak lehet. A fajtád élvezi a legnagyobb védelmet itt Magyarországon. Az ilyen fajtiszta hülyékre én is azt mondom, intézzék el a Hamasz, ha lehet kapával és ásóval emlékeztetve arra amit fent írok. Azt akarjátok megbuktatni aki jót tesz veletek? Identitás zavaros barmok. Húzzátok a beleteket Izraelbe mert ott most szükség van rátok. Ja és elmész a siratófalhoz jusson eszedbe Orbán Viktor, hogy az kiállt az ilyen retkek mellett. Tommaso Te tényleg ki akarod a fajtátad írtatni? Azoknak tapsolsz akik most Európában ellened támadtak? Hogy lehet valaki ennyire beteg? Nagyon hajazol rá, Sőt még azt is feltételezem, hogy te is lőnél vagy kapával mennél a fajtátádnak. Identitás zavaros bélpesti zsidaj aljadék, nem tetszik a védelem amit az Orbán kormány ad. -Lehet menni haza Izraelbe, vagy nyugatra, majd ott megvédenek. Idióta állat.... Te komoly betegségben szenvedsz....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!