Lex Tóta W-t, most! Hajrá, Máté!

2023. november 29. 09:44

Tóta W. nem az egyházra támad újra meg újra, hanem Istenre.

2023. november 29. 09:44
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
Pesti Srácok

„No de, aki látott már asszonyt közelről, az bizony a simlist is felismeri első blikkre. Márpedig itt simli van feleim! Nietzsche-re ugyanis Schopenhauer volt hatással nem pedig az MSZP, Ganxsta Zolee pedig ha trágár is, emberi, ezzel ellentétben Duplavé Árpád csak egy kárszakértőnek öltözött, írástudó démon.

Az idejekorán feldíszített plázák és a telekommunikációs cégek karácsonyi reklámfilmjei megtették a hatásukat, Tóta W. ünnepi hangulatba került. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy újfent istenkáromlásra adta a fejét. A Pulitzer-díjas Baál próféta ugyanis rendre egy-egy keresztény ünnephez igazítja aktuális kereszténygyalázását. Tudjuk ezt most be karácsonyra, aztán ha elemébe kerül, hátha gurít még addig nagyobbat is, és akkor utólagosan majd átminősítjük adventre.

»Döglött isten« (sic!) ezzel a címmel írt publicisztikának álcázott blaszfémikus pocskondiát a HVG – újabban gyerekeket célba vevő – szellemi szatírja. Látni kell, hogy Korányi Dávid újdonsült magvetője, nem holmi ateista humanista. Egyrészt a gonosz lelkekben nincs semmi humánum, másrészt az ateista nem több, mint anyaghívő. Az ateistában következésképpen nincs elemi gyűlölet, csupán nem hisz. Hogyan is táplálhat valaki gyűlöletet a vélt nemlétezővel szemben? Miként üldözhet valaki valamit, amiről úgy tudja nincs. Tóta W. nem az egyházra támad újra meg újra, hanem Istenre, akit annyira gyűlöl, hogy még a tulajdonnévi írásmódot is köznévire cseréli helytelenül, csak azért, hogy minél jobban próbálja megtaposni az Isten dicsőségét. Ateista ilyet nem tesz. Ilyet az ateizmus álcája mögött szoktak tenni, nálánál nagyobb, de ugyanabban a szolgálatban tevékenykedő személyek. És most hadd idézzek egy korábbi ATV-s csörtémből, ami után mellesleg ki is tiltottak onnan, majd pedig rám rontott az egész siserehad:

»Az elmúlt években elindult woke-tól kezdve a tudatipar működésén át mindenben azt látom, hogy éppen készítik elő a világot egy spirituális átállásra. (…) Ezt rengetegféleképpen nevezhetjük. Robespierre-ék felvilágosodásnak nevezték, meg a Legfőbb Lény kultuszának. A szabadság, egyenlőség, testvériség nem onnan származik. Ha belegondoltok Robespierre szerepébe: a felvilágosodás mögött nem ateizmus állt, hanem ő kőkeményen hitt valamiben. Tökmindegy, hogy szétdobáló szellemnek vagy Lucifernek nevezzük«

Fotó: YouTube-képernyőkép

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 01. 01:53
Prosti srácok…ugyammá…
Spiritmonger
2023. november 30. 15:04
Na, nem kell fullba tolni a kretént. Európa azért olyan jó hely, mert szekuláris demokrácia van, ami azt jelenti, hogy senki képzeletbeli barátjára nem kell tekintettel lenni. Tóta W nézeteivel nem kell egyetérteni, de úgy van rendben, hogy az ateista propagandáját szabadon terjesztheti. Akinek ez nem tetszik, az így járt, nem kötelező őt követni.
Meduza99
2023. november 30. 07:10
Miért nem tiltják le tartarosszblogot???? Pusztán már azért kitehető lenne, hogy teleszórja a Mandinert a zagyvaságaival. Másodszor pedig kitehető lenne, azért,amit ír. Nem azért vagyunk itt, hogy térdig szennyben kelljen gázolnunk. Gyakorolja a szólásszabadságát máshol. Szeretném megőrizni az olvasási-és gondolatszabadságomat.
B_kanya
2023. november 29. 21:37
"tartarosszblog 2023. november 29. 16:31 Jézus meg a többi süsü nem működik, különben már meggyőzték volna a világot a hívei." A Földünk lakosságának kb. 33%-a keresztény, 24% moszlim, az ateista majmok kisebbségben óbégatják a tudománytalan hülyeségüket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!