Lakatos Márk megdöbbentő esete a fojtogató diktatúrával

2023. december 09. 11:29

Természetesen nem maradhatott el a szokásos, mondhatni menetrendszerű kormánygyalázás.

2023. december 09. 11:29
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Rónai Egon műsorában az ATV-ben, ezúttal Lakatos Márk stylist volt a meghívott. Sok témát érintett a beszélgetés, természetesen nem maradhatott el a szokásos, mondhatni menetrendszerű kormány gyalázás. Ezúttal jó liberális szokás szerint körmönfontan, de azért jól érthetően:

»[…]Azt gondolom, hogy ebben az országban van egyre kevesebb szabad ember. (...) egyre kevesebb ember hiszi el azt, hogy érdemes bátornak maradni«

Lefordítom: Lakatos szerint ebben az országban a fojtogató diktatúra miatt egyre kevesebb ember bátor, egyre kevesebb a szabad ember.

Ez nem semmi.

Ezt is ajánljuk a témában

Mondja ezt ő, a vállaltan homoszexuális közéleti személyiség, aki nemrégiben az Instagram-oldalára töltött fel egy döbbenetes videót, amelyben kifestve, menyasszonynak öltözve vonaglott. A Mandiner mutatott rá, hogy a stylist hosszú műszempillával, szivárványszínű szoknyában és harisnyában akciózott a rakparton.”

Nyitókép: Képernyőfotó/Lakatos Márk Instagram

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skulo
2023. december 30. 12:15
Márk! Akkor dumálj ha nem SzTK ra varratod az ánusod!
Xplorator
2023. december 17. 11:33
Ennek vajon vannak szülei? Ha igen, büszkék rá?
zakar zoltán béla
2023. december 09. 22:03
kovsa-12:20=100%
Takagi
2023. december 09. 21:14
Karóba húzni, hogy érezze a törődést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!