Tóta W. Lázár Jánosról: Pár éve még valakinek tűnt, ma már csak mellékszereplő egy vámpírfilmben

2023. december 02. 11:14

A publicista a tárcavezető intézkedéseiről szólva azt írja, „így képzeli az adásvételt nyélbe ütni, baseballütővel nyomatékosítva”.

2023. december 02. 11:14

Tóta W. Árpád publicista egyik legutóbbi véleménycikkében Lázár János építési és közlekedési miniszter munkásságával foglalkozott.

A Facebook-oldalán közölt kiajánlóban azt a részt emelte ki írásából a szerző, hogy „így képzeli az adásvételt nyélbe ütni, baseballütővel nyomatékosítva, ahogy bűnözők általában átvesznek üzleteket. Különben dühbe jövünk!” Majd azzal folytatta, hogy úgy jellemezte a tárcavezetőt, hogy „pár éve még határozottan valakinek vagy valaminek tűnt, fontos embernek, a jövő alakítójának – utódnak. 

Ma mellékszereplő egy vámpírfilmben.”


Tóta W. Árpád kísérőszövegét azzal zárta, hogy „ismét ugyanott vagyunk, ahol a szuverenitásvédelemmel is: nagyot néznénk, ha alkalmaznák ránk is. Pedig írva vagyon: azzal a mértékkel mérnek néktek, amellyel ti mértek”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbs-real
2023. december 02. 17:58
"Pár éve még valakinek tűnt, ma már csak mellékszereplő egy vámpírfilmben" Ez szerintem pont szegény Tóta W-re passzol.
Akitlosz
2023. december 02. 16:29
Tóta Worluk sohasem tűnt valakinek, az ilyen Mandiner féle helyek sztárolják csak, amelyeknek saját vélemény hiányában "véleményvezérekre" van szükségük, hogy valamivel megtöltsék az újságjukat. Mert hírügynökségek megfizetésére, saját újságírókra nem telik nekik.
nyugalom
2023. december 02. 15:10
NO Es ki ez a karvalyorrú? 00!
Héja
2023. december 02. 14:59
Fészkelődő kis pöcs exhibicionista. Épp a hvg-be való.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!