Így fog kinézni az új MCC-campus

2024. január 25. 08:55

Nemcsak a diákok, de a gellérthegyi lakosság igényeit is figyelembe vették a Somlói úti beruházás során.

2024. január 25. 08:55
null

Orbán Balázs közösségi oldalán osztotta meg a készülő új MCC-campus látványterveit.

Pár éve nagyot álmodtunk: egy új, a névadójához méltó központot képzeltünk el a Mathias Corvinus Collegium számára. Ma már látjuk, hova vezet a munkánk: modern központ, nyitott park, megújult közterület

– írta Orbán Balázs, majd hozzátette, hogy „nemcsak a diákok, de a gellérthegyi lakosság igényeit is figyelembe vesszük a Somlói úti beruházás során”.

A campus látványterve. Forrás: Orbán Balázs Facebook-oldala.
A campus látványterve. Forrás: Orbán Balázs Facebook-oldala.
A campus látványterve. Forrás: Orbán Balázs Facebook-oldala.

Orbán Balázs bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Nagy János

Facebook

Idézőjel

Orbán Balázs könyve kötelező olvasmány azoknak, akik meg akarják érteni, mit és miért tesz a nemzetközi térben a magyar kormány.

Nyitókép: Orbán Balázs Facebook-oldala.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szendreila-0
2024. január 25. 18:15
Az építészet is az a művészeti ág, amihez mindenki ért. Egyébként mint minden műfajban, az építészetben is az utókor dönti el mi az érték, mi a maradandó. Az elvtársak bűne pedig az, hogy még a nyilvánvaló értéket is igyekeztek "eltörölni",vagy legalább eladni. Amit pedig építettek, azzal pedig inkább kárt tettek anyagilag, de ízlésben minden esetben.
Master
2024. január 25. 15:45
Az a nyeregtető kompozíció teljesen elrontja. Nélküle egész jól nézne ki.
drágabolgárúr
2024. január 25. 14:04
Nem szép, de cserébe ronda! Az építészeket, akik ezt rajzolták, elküldeném kazánfűtőnek. Az inkább lenne nekik való munka.
JohnDoe1984
2024. január 25. 12:07
Remek látni, ahogy Orbán Balázs képviselő miután a Parlamentben megszavazta az állami vagyonjuttatást a saját maga által vezetett MCC-s kuratórium számára ilyen igényesen tolja az egyszerű adófizetők arcába, hogy ezt a szép kis objektumot fogom felépítettni magamnak. Előadja, mintha ez valami csodálatra méltó dolog lenne és örüljünk együtt vele. Ne vessük a szemére azt, hogy micsoda égbekiáltó összeférhetetlenség eredménye mindez, hogy az MCC-n kívüli oktatási térből mennyire hiányoznak azok a százmilliárdok, amiket önkényesen magához vett... Talán még az Országház folyosóján az öreg Gyurcsánynak is megmutogatja a telefonján a képeket, elvégre ciklusok óta együtt hozzák össze ezeket az "eredményeket"....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!