Vallott a vigyorgó antifa nő apja: „Úgy bántak vele, mint egy állattal”

2024. január 30. 09:22

A nő állítólag attól retteg, hogy „örökre börtönben marad”.

2024. január 30. 09:22

A Mandiner hétfőn beszámolt róla, hogy elkezdődött az antifa-támadások tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken. Ilaria Salis, az olasz elsőrendű vádlott mosolyogva érkezett a terembe társa, a letartóztatásban lévő német férfi után.

Nem követtem el ezeket a bűncselekményeket”

– mondta Ilaria.

Egy Carmen Giorgio nevű olasz nő, aki állítása szerint három hónapig volt Ilaria Salis cellatársa Budapesten, korábban részletes beszámolt róla az olasz La Repubblicának arról, hogy milyen „embertelen” körülmények között tartották fogva őket.

„Egerek, galambok, poloskák, láncok, rossz bánásmód és verések, mindent láttunk ott, ez egy olyan hely, ami nem evilági, tele rossz dolgokkal. És ő attól fél, hogy örökre ott marad” – fogalmazott. A nő apja szerint „úgy bántak vele, mint egy állattal”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Finale
2024. február 18. 17:49
Egy allitolag rosszul tartott no nem jon fulig ero mosollyal a targyaloterembe.
Mich99
2024. február 03. 08:11
Ki is volt a terrorista nő nagypapája?! 44-ben (fasiszta), azután 45-ben (kommunista)... Az ő fiacskája mondd most (látatlanban) ítéletet a magyar börtönökről...
Krupp Skya
2024. február 02. 14:21 Szerkesztve
Panaszkodik a rabnő apja: -Még mű faszt sem lehet bevinni, a répát is csak szeletelve kapják. Mit gondolnak, mi az én lányom pinája, persely?
Hoked_ly
2024. február 02. 09:17
Apucit is agyba főbe kell verni, csak hogy szokja a kislánya stílusát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!