Ezt is megértük: Tóta W. Árpád a kereszténységre tanítja Bayer Zsoltot

2024. február 01. 18:00

„Hiszen bűnösök vagyunk mindannyian” – írta a HVG publicistája.

2024. február 01. 18:00

A Telexen jelent meg Ungváry Krisztián írása, mely szerint Bayer Zsolt nagyapja már a II. világháború előtt aktív tagja és szervezője volt a nyilas pártnak Kiskőrösön, a holokauszt idején gettóorvosként testüregi motozásra tanította be a kiskőrösi gettó személyzetét, a háború után pedig önként jelentkezett az ÁVH-nál, és besúgónak állt.

Ungváry Krisztián írására Bayer Zsolt a Magyar Nemzeten reagált.

Nincs okom megmagyarázni a XX. század minden iszonyatát, benne a nagyapámét”

– írta a publicista.

Csütörtökön Tóta W. Árpád a HVG hasábjain írta le a véleményét Bayer Zsoltról. Az újságíró szerint „meg kéne szólítani Dobrev Klárát és Donáth Annát, például. Visszavonni sarkos ítéleteket”

A kereszténységről is elmélkedett Tóta W.

„Nincs más választásunk, mint megbocsátani másoknak a felmenőik bűneit.

Akinek kedve és hite van hozzá, fordulhat a keresztény hagyományhoz. Hiszen bűnösök vagyunk mindannyian”

– fogalmazott Tóta W. Árpád. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. február 03. 11:47
Ez a sok Totya-féle ócska gyurcsányista, pöffeszkedö naplopó itt fitymálgatja az országunkat a szemünk elött, és mi nem csapjuk pofán öket. NO EZ AZ IGAZI, A TÖKÉLETES VÉLEMÉNYSZABADSÁG. Néha már arra gondolok, hogy ezeket a tetveket valószínüleg Orbán bérelte fel, hogy ezzel bizonyítsa, hogy AKKORA véleményszabadság, mint Magyrországon sehol a világon nincs. Ez nem lenne egy rossz ötlet, mert ez nyilván mindenkit meg is gyözne, ha normálisan gondolkodik. De aztán ezt a gondolatot mindjárt el is hessegetem magamtól, mondván, "nem hiszem, hogy Orbán ezekröl az élösködö kukacokról egyáltalán tudomást vesz. Az ö legkisebb gondja is nagyobb annál, mintsem a ganéjtúró bogarak viselkedésének tanulmányozása... "
Palatin
2024. február 03. 11:46
A Totya-féle jelentéktelen cecelegyek is, a gyurcsányisták is, az ATV is, a HVG is stb., állandóan amiatt rettegnek, hogy: "Jaj, csak nehogy valami jó történjen ebben az országban, mert akkor mi lesz velünk, nem kellünk senkinek!" A ballibsik a rémhírterjesztésböl élnek, olyanok, mint az öreg banyák, akik egymást rezzegetik. A különbség csak annyi, hogy az öreg banyák legalább nem tesznek meg mindent azért, hogy a dolgok valóban egyre rosszabbak legyenek, a gyurcsányistákkal ellentétben.
Martell 2
2024. február 02. 15:39
Neki mint zsidónak nem sok köze van a kereszténységhez.
zavulon
2024. február 02. 11:00
Mondd Wárpád, gyermekeidnek ugyan marad e választása, mint megbocsátani a felmenőjük bűneit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!