„Kiharcoltuk” – így értékelte Orbán Viktor az EU-csúcson született döntést (VIDEÓ)

2024. február 01. 14:37

A magyar kormányfő elégedettségének adott hangot.

2024. február 01. 14:37
null

Mint olvasóink emlékezhetnek: megszületett a megállapodás Ukrajna támogatásáról az EU-csúcson. Az ülésen „mind a 27 állam- és kormányfő megállapodott egy további 50 milliárd eurós támogatási csomagról Ukrajna számára az uniós költségvetésen belül” – jelentette be Charles Michel. Erről itt írtunk korábban.

Ezt is ajánljuk a témában

Ma reggel kaptunk egy ajánlatot, és végül kitárgyaltunk egy ellenőrző mechanizmust, amely garantálja a pénzek ésszerű felhasználást. És garanciát kaptunk arra, hogy Magyarország pénze nem kerülhet Ukrajnába. Hosszú tárgyalás után ezt az ajánlatot elfogadtuk”

– jelentette ki Orbán a közösségi oldalán megjelent videóban.

Így értékelte Orbán Viktor az EU-csúcson született döntést:

Nyitókép: MIGUEL MEDINA / AFP

 

Összesen 279 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Roadkill
2024. február 02. 17:42 Szerkesztve
meg az is kérdés, ilyenkor hol van a Fico, miért nem áll ki mellettünk, nem sokat ér ez a v4, ha össze lehetne fogni a szlávokkal messzire jutnánk, de nem lehet
korona.2.0
2024. február 02. 11:08
Továbbra sem jönnek a még benntartott uniós pénzek Hiába nem vétózott Orbán Viktor, a szavazást követően a Reutersnek egy uniós diplomata azt nyilatkozta, hogy a Magyarországnak szánt források továbbra is felfüggesztve maradnak. Így tehát felmerül a kérdés, hogy akkor mégis miért állt el a vétótól a magyar miniszterelnök?
Fed74
2024. február 02. 07:37
Ostoba fideszes barmok!! A pufi Rambó megint átbaszott benneteket!!!!!
Philo
2024. február 02. 01:48
Eldőlt az első dominó... Követni fogja a többi is, mert a dominók természete már csak ilyen... "Győzelem!" "Atlantisz nem süllyed, hiába állítja a dollárbaloldal, Atlantisz (a Fidesz-KDNP) örök, mint Róma!"... Hehehe... Én mondjuk megjósoltam az egészet. Nem volt Orbánnak esélye, hiszen az EU nem hagyhatja, hogy a nemzetiszocialista orosz hadsereg pár hét alatt felzabálja egész Ukrajnát, és elérjék a magyar, román, lengyel, lett, és litván határt. Nem bíznak ugyanis Putyinban - és félnek. Sem az EU sem pedig a NATO nem akar közvetlen (nem proxi) háborút Oroszországgal. Visszatérve a dominókra. Kérdés, hogy egy ekkora és ennyire blőd hazugság után (plusz Bayer-Ungváry ügy) mekkora hitele maradt az Orbán-rezsimnek, illetve magának Orbán Viktornak? Már a Jobbik is belátta, hogy be kell állni a DK mögé, különben baromi nagy kakába kerül az ország... Ez sok Fidesz-szavazót elgondolkodtat majd, úgy gondolom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!