Oszthatatlan szuverenitás

2024. február 28. 05:47

Így válik a 444.hu nyálas videója, a CEU-s aknamunka és a pedofília pride-os népszerűsítése súlyos szuverenitásvédelmi kérdéssé.

2024. február 28. 05:47
Huth Gergely
Huth Gergely
Magyar Nemzet

„Nehéz megszólalni ma, amikor a gyermeki szeplőtelenségnek olyan neves oltalmazói vannak Magyarországon, mint Dobrev Klára vagy Gréczy, illetve Osváth Zsolt. Mégis muszáj elméláznom a 444.hu múlt heti teljesítményén, amivel magas mércét állított a teljes hazai családbarát népfrontnak.

A zászlós globalista hírmondó az előző pénteki, Hősök terei nagy szörnyirtó tüntetést látva fontosnak tartotta tisztázni, hogya felvilágosult brüsszelista mit is ért gyermekvédelem alatt. Így került címoldalra az Apukák nevű médiaprodukció (vlog- és Insta-oldal) négy főszereplője, István apuka, Tamás apuka és a kirakatban cseperedő, örökbe fogadott ikerpár, ahogyan magukat nevezik, a »modern család«.

A mélyebb lélegzetet ezen a ponton kell beszívni. Sulyok Tamás hétfőn megválasztott új államfő a beszédében – nagyon szimpatikus módon – a történelmi, szabadságharcos hagyományainkat, szuverén jogainkat hangoztatta, és Deák Ferencet éltette.

Mint mondta:

»Történeti alkotmányunk és a nemzet egységét megtestesítő Szent Koronánk csak az európai kontextusban nyerik el értelmüket. […] Aki magyar, az európai is. Az európai értékek pedig a tagállamok alkotmányaiban gyökereznek. Magyarország nem szuverenitást, hanem hatáskört ruház át az Európai Unióra. […] Nincs egységes európai politikai nemzet, kizárólag a tagállamok politikai nemzetei értelmezhetők államalkotó tényezőként.«

Ezután mondta el az új köztársasági elnök az egész európai harcunkat fémjelző kulcsmondatot: az oszthatatlan szuverenitás elvét, azaz hogy nem szuverén jogainkat, csupán egyes hatásköröket ruháztunk rá az Európai Unióra.

Elfogadva Sulyok Tamás bölcsességét, felmerül a kérdés:

ha itthon a gyermekvédelmi törvény kifejezetten oltalmazza a kiskorúa­kat a szexuális devianciák és az LMBTQ-eszmék propagandájától, s ha a magyar törvények kifejezetten tiltják az örökbefogadási rendszerünk kijátszását, azaz az állami gondoskodásba vett gyermekek kiközvetítését papíron egyedülálló, valójában homoszexuális pároknak, akkor az Európai Unió milyen felhatalmazással népszerűsíti eurómilliókból ennek az ellenkezőjét Magyarországon?

Így válik a 444.hu nyálas videója, a CEU-s aknamunka és a pedofília pride-os népszerűsítése súlyos szuverenitásvédelmi kérdéssé. S így válik azzá minden zsarolás és alantas inszinuáció, amivel a magyar embereket akarják megszédíteni és a kormányt térdre kényszeríteni.

Nemcsak erkölcsi, de alkotmányos jogunk is ellenállni az őrületnek, megtanítani a gyarmatosítóknak és az ágenseiknek az egyszerű plakátigazságot: Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a törvényeinket!

Végezetül álljon itt Földi László válasza interjúbeli kérdésemre, hogy mit tehetünk, ha – többek között – a gyermekvédelmi törvény miatt eurómilliárdokat akarnak megvonni tőlünk Brüsszelben?

Nem szabad engedni, nem számít a pénz. Börtönbe kell zárni mindenkit, aki pedofilmódszerrel közelít a gyerekekhez!

Igaza van a neves szakértőnek, nem vitás!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Balogh  Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 29. 12:19
Geri,egyelőre a 444 buktatta le az elnökasszonyt… Ti meg csak fizetitek a büntetéseket a sok hazugságért … naná,hogy azt is közpénzből…🤮
gekk
2024. február 28. 19:58
Gelkőke, Petőfi összes!! Érted szoponc?!
google-2
2024. február 28. 15:53
Ezeknek a moderneknek állandóan és kényszeresen bizonygatniuk kell, hogy ők milyen jól, milyen haladó módon élnek. Hát élvezzék! Nem baj, ha nem vagyunk kíváncsiak rá?
you-brought-2-too-many
2024. február 28. 15:51
Sajnos az alábbiak miatt instant dislike. "Természetesen nem boszorkányüldözést hirdetek a gyermeket nevelő melegekkel szemben, e téren Trombitás Kristóffal értek egyet, hiszen az ilyen kész helyzetekben a gyermek érdeke az első" Semmilyen formában nem tudom elfogadni h egy gyereket két azonos nemű nevelje, még két nő esetében sem. A gyerek anyához-apához való joga minden alternatívát felülír.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!