Takarítsuk ki ezeket a rohadékokat innen

2024. február 07. 17:59

Nem lenne itt az ideje vízumkényszert bevezetni az USA polgáraival szemben?

2024. február 07. 17:59
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Persze, lehet itt mosolyogni, sőt, röhögni, továbbá gúnyosan összeesküvés elméleteket emlegetni, mindent lehet. Amúgy, jegyzem meg, egy kedves barátom elmélete szerint bizonyos kor után hinni az összeesküvés elméletekben nem más, mint puszta túlélési ösztön. Osztom a véleményét.

De itt most másról van szó.

Itt, a szemünk láttára bontakozik ki mindaz, amit a normalitás világa évtizedek óta mond, az abnormális világ pedig gúnyosan kiröhög, mondván, ez csupán összeesküvés elmélet.

De most azok a sötét gazemberek mondják el az egészet, akik tudják, merik, teszik.

Nincs tovább mire várni, lépni kell.

Első körben ezeket a gazembereket egyszer s mindenkorra kitiltani az országból, kezdve a »négycsillagos amerikai tábornokkal«, aki pusztán rangja és (volt) pozíciója okán az egyik legkártékonyabb szörnyeteg az összes közül.

Takarítsuk ki ezeket a rohadékokat innen.

S ideje elgondolkodni azon is, nem lenne itt az ideje vízumkényszert bevezetni az USA polgáraival szemben? Már csak kölcsönösségi alapon, továbbá, hogy legalább szűrni tudjuk kicsit, kik és milyen céllal akarnak idejönni.

És akkor, tessék, olvassák - és rakják mellé az összes többi eddig előkerült felvételt, hogy tudják, tudjuk pontosan, kikkel és mivel nézünk szembe...”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Nyitókép: YALTA EUROPEAN STRATEGY FORUM PR / ANADOLU AGENCY / ANADOLU VIA AFP 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 13. 00:14
Zsozsó,akkor hogyan mászkálnának havajozni az Államokba az összelopott milliárdjaikból a vezető oligarcháitok?
Osztap_Bender
2024. február 08. 17:42
"S ideje elgondolkodni azon is, nem lenne itt az ideje vízumkényszert bevezetni az USA polgáraival szemben? " Ti akarjátok ezt megtenni, éppen ti, országos seggnyalók? Nosza: Hic Rhodus, hic salta. Csak bátorság, becsület, hazaszeretet, igazmondás, a nép és az ősök tisztelete, és hasonló botorságok kellenének ehhez, pubi! Két hete még támogatta a magyar nép a kétharmados miniszterelnököt, bízott benne, reménykedett, hogy nem fogja elárulni a hazát Brüsszelben. Ugye tudod, hogy az átbaszott népet sem lehet leváltani? Nézd csak a botot, látod két vége is van. No mi jut eszedbe?
alexandrosz-2
2024. február 08. 14:10
Ne uszíts nyilas/ávósunoka! Hiteltelen szar voltál eleddig is népszabis, szlovákrendszámos bajer, de ezek után, semmi helyed nincs a magyarok között! Ha gondod van, szólj a vétotlan köpcös gecinek! Én szarok rád! Is.
urban63
2024. február 08. 13:09
Ja, meg Présember személye ellen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!