VISSZATÉRTEM, a Facebookra

2024. február 27. 16:31

Napra pontosan fél éve ért véget a budapesti atlétikai vb, amelyik – hála a kollégáknak – minden idők legjobb világbajnoksága lett, igazi MAGYAR VILÁGSIKER.

2024. február 27. 16:31
Németh Balázs
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Hat hónapja, a verseny zárónapján készült például ez a fotó is. Azóta még kézzel írott, személyes hangvételű köszönőlevelet is küldött Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke, és nyilvánosan is kijelentette, hogy a mi világbajnokságunk lett a valaha volt legjobb, vagyis a “best ever”.

Nagyszerű élmény volt, sok tanulsággal, lesz mit mesélni az unokáknak.

Mi a folytatás?

Immár fél éve tart a világbajnokság zárása, pénzügyi elszámolása, de hamarosan kezdődik egy új fejezet.”

***

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bp1964
2024. február 29. 09:03
Nagyszerűen, felelősségteljesen végezte ezt a komoly feladatot. Magamutogatás nékül. Köszönet ezért. Akármi jön, sok sikert és szép jövőt kivánok Balázsnak. Megérdemli.
Sulammit
2024. február 28. 15:45
Gratulálok szép és jó munkát végeztél. Előtte sosem néztem az atlétikai versenyeket, de a budapestit mindennap.
numero1-2
2024. február 28. 11:00
Ügyes voltál.a vb kapcsolatban.kint voltam és nagyon elégedet voltam a szervezéssel.gratulálok. elöitéleteim voltak veled kapcsolatban de pozitivan csalodtam.
dryanwolf
2024. február 28. 02:01 Szerkesztve
...lesz mit mesélni az unokáknak. Németh-Sántha Balázs (a“best ever") VISSZATÉRTEM - Nagyszerű élmény volt, sok helyreigazítással: "valótlanul állítottuk..." - Mi a folytatás? - Az m1-en egy új fejezet: "valótlanul híreszteltük..." (mindennapi 'népszopások') Fotó: a “best ever"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!