A propaganda egyik élharcosa, hallgatom a kérdését – így uszította Magyar Péter a Hír TV stábjára a tömeget

2024. március 27. 20:13

A tömeg nem tudott uralkodni magán.

2024. március 27. 20:13
null

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

A Mandiner olvasói emlékezhetnek a kedd esti tüntetésre, melyet Magyar Péter kezdeményezett és ami koránt sem zajlott le olyan békésen. A kialakult lincshangulatért, a Magyar Nemzet oldalán közzétett videó tanúsága szerint Magyar Péter lehet a felelős. „Fütyülsz és hazudsz. Nem szégyelled magad? Fúj, propaganda!” – üvöltözték magukból kikelve a tüntetők.

A videón jól látszódik, ahogy először 5-10 ember fejezte ki nemtetszését a HírTV riportere felé, majd ez a szám rövid idő alatt meghatványozódott és a következő pillanatokban már órási tömeg állta körül a védtelen Futó Boglárkát. A tömeg nem tudott uralkodni magán, ezért Magyar Péternek is közbe kellett avatkoznia, aki nem sok sikerrel csitítgatta szimpatizánsait.

Ám úgy tűnik, hogy Magyar a kialakult helyzet előtt még egészen mást szeretett volna elérni követőitől. 

„Engedjék nekem a Magyar Nemzet tudósítóját. A propaganda egyik élharcosa, hallgatom a kérdését”

 – hangzott el Magyartól gúnyosan, ami a követőit azonnal felfokozott állapotba hozta. A videón a Magyar Nemzetnek hitte a stábot, de utóbb kiderült, hogy a HírTV munkatársait sikerült nehéz helyzetbe hoznia. Ezután Magyar élő adásban is megszólalt a Hír TV-ben, majd otthagyta a stábot. A HírTV stábja demonstrálók sorfala között távozott a helyszínről, majd egy rendőr felajánlotta, hogy elkíséri őket az autójukig. 

 

 

 

 

 

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orygabor
2024. március 28. 07:17
Uszítás sajtó tagjai ellen. Ezekről az európai értékekről beszélt, még nem hallottam egyébként a hangját.
pintyoke-2
2024. március 28. 06:54
A tömeg tudott uralkodni magán, nem történt bántalmazás. Boglárka pályát tévesztett.
rugbista
2024. március 28. 06:50
Ez volt a "tömeg"?!
alexandrosz-2
2024. március 28. 06:09
Tehetetlen, hazudozó ócska kvótaribanc + a sunyi áruló geci párja. Most komolyan, ki a faxomat érdekel 2 bukott zsidesz szektás ármánykodása, göbbels tóni hangszerelésében? A blikk szennylap ehhez képest egy tudományos értekezés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!