Csúnyán beégett Donáth Anna, totális érdektelenségbe fulladt a Momentum és a Kétfarkúak ünnepsége

2024. március 15. 15:11

Amíg a „magyarkodó” miniszterelnökre több tízezren voltak kiváncsiak, addig Donáth Anna néhány tucatnyi szimpatizánsnak tartotta meg ünnepi beszédét.

2024. március 15. 15:11

Nyitókép: Facebook

Ahogy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, Donáth Anna szenvedélyes Facebook-bejegyzésben reagált Orbán Viktor március 15-i ünnepi beszédére, többek között olyan állításokat megfogalmazva, miszerint a miniszterelnök beszéde nem volt más, mint „totális valósághamisítás, üres magyarkodás, kocsmai kardcsörtetés”. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nos, ehhez képest amíg a magyar kormányfő óriási tömeg előtt beszélt – több tízezren vettek részt az állami ünnepségen –, addig Donáth Annának néhány tucat ember előtt kellett megtartani ünnepi beszédét a Momentum és a Kétfarkú Kutyapárt közös rendezvényén.

A születésnapomra többen jönnek el, mint Donáth Anna beszédére”

– írta bejegyzésében Apáti Bence, aki egy beszédes képet is posztolt az eseményről:

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 19:05
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­ö­g­ö­­­s­­­ ­­­l­­á­­n­­­y­o­­k­­­ ­­­v­á­­­r­n­­a­­k­­ ­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
nitsahon
2024. március 16. 13:37
Ez BOLSEWISTA némber HÜLYÉT CSINÁLT magából.
Valodi
2024. március 16. 13:16
sordenara 10:49 Hány éve is uralkodik Orbán? Mennyi is ebből az ő sara? "A magyar mezőgazdaság, a fentiekből következtetve is, a biztosíthatóság lehetőségének határai alatti állapotban van. Az ágazat jelen nemzeti állapotában nem képez rendszert, mert politikai okokból a gyarmatokra jellemző maximális holtmunka-minimális élőmunka igényű GOFR ágazatcsoportra szakosodott. (70 %) Ezért népességeltartó képessége a lehető legkisebb, környezeti fenntarthatósága a legalacsonyabb. Támogatás nélkül fenntarthatatlan, hiteligénye a fentebb vázolt kockázati helyzetben elviselhetetlen. A tájegységi komparativitás kihasználási szintje nullához közeli." - (Nagy Bálint – Vidékstratégia végrehajtásáról) https://docs.google.com/document/d/1_b68Pr_dBctqVWpUUsgShMOF8zGxSX0OZiB3keT_ekc/edit?pli=1 Merthogy mondjuk ez az állapot a NEMZETHALÁL képe ...
Valodi
2024. március 16. 09:55
Kenton 07:20 "A leépült társadalmi réteg aránya tájtól függően 20-90%, ami az ún. hátrányos helyzetű térségekben a 90%-hoz közelít. A leépült réteg a tájtól, közösségétől elidegenedett, jövőkép nélküli, napról-napra élő, könnyen befolyásolható és irányítható, képességeiben és erkölcsében elszegényedett, alacsony jövedelmű, sérült családban élő, általában dohányzó és gyakran alkoholista emberekből áll. Legjelentősebb vagyonukat eltékozolták (termőföld, épületingatlanok, ősi örökségek ...) ... A vidéket segítő vagy sújtó utóbbi két és fél évtized fejlesztő beavatkozásai azt mutatják, hogy a leépült rétegnek sem helyzetén, sem leépült állapotán nem sikerült javítani. Helyzete inkább súlyosbodott, létszámaránya nőtt...." (Lantos Tamás, Markóc volt polgármestere, az Ős-Dráva projekt volt tájgazdálkodási szakértője, gyakorló biogazda)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!