Elkapták azt a bűnbandát, amelyik szexrabszolgaként dolgoztatott fiatal nőket (VIDEÓ)

2024. március 05. 11:56

Az elkövetők a gyanú szerint 2018-tól kiszolgáltatott helyzetben lévő magyar nőket szerveztek be belgiumi prostitúciós munkavégzésre.

2024. március 05. 11:56

Nyitókép: Police.hu

***

A belga hatóságokkal együttműködve, közös nyomozócsoport segítségével számoltak fel egy belga és magyar bűnözőkből álló, emberkereskedelemmel foglalkozó bűnbandát a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói.

A KR NNI azt közölte kedden a police.hu oldalon, hogy az ügyben még 2022 decemberében indítottak nyomozást a Nemzeti Információs Központ jelzése és a belga hatóságokkal folytatott nemzetközi adatcsere alapján.

Az elkövetők a gyanú szerint 2018-tól kiszolgáltatott helyzetben lévő magyar nőket szerveztek be belgiumi prostitúciós munkavégzésre.

Az esetenként még kiskorú, rossz szociális és egzisztenciális körülmények között élő nőket egy budapesti nő toborozta több esetben a valós munkakör eltitkolásával, vendéglátóipari, jól fizető munka – felszolgáló, takarító, ügyintéző – ígéretével.

A jelentkezőket ő kötötte össze egy belga férfival, aki Belgiumban, Oostende településen több vendéglátóipari egységet – éttermet, éjszakai bárt – üzemeltetett.

A gyanú szerint a 34 éves nő segítette a munkára beszervezett nők kijutását Belgiumba

– ő szállította ki őket kocsival vagy elkísérte őket a repülőúton –, valamint fontos szerepet játszott az áldozatok Belgiumban regisztrált, online szexhirdetéseinek kezelésében is.

Belgiumban a már említett férfi kezdetben a kiközvetített nők bizalmába férkőzött, több nőt luxus életkörülményeivel szerelembe ejtett, majd néhány hét eltelte után prostitúcióra kényszerítette őket az általa üzemeltetett, oostendei bárokban.

A férfi elvette a lányoktól a pénzüket, a fizetésüket visszatartotta, abból nekik csak a mindennapi létfenntartásukhoz szükséges összeget adta vissza.

A nők prostitúciós tevékenységét személyesen vagy videókamerán keresztül figyelte, és többször erőszakosan lépett fel velük szemben, olykor megütötte, bántalmazta is őket – írták.

(MTI)

A felvételt itt tudja megtekinteni:

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:25
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­ö­­­g­­ö­­­s­­ ­l­­á­n­­y­­o­k­ ­­v­­­á­r­­­n­a­­­k­­­ ­­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
auditorium
2024. március 05. 14:54 Szerkesztve
Fontos tájékoztatni, főleg a vidéken élő szegényebb lakosságot, hogy ne dőljenek be külföldi munkaszerzőknek. Rettenetes körülmények között dolgoztatják őket a nyugati utcákon, éjjeli bárokban, szegregációban. Elveszik ezektől a fiatal lányoktól az útlevelüket, telefonjukat és képtelenek értesiteni az ottani rendőrséget. Sok esetben egyházi humanitárius szervezet menti meg őket. Betegen, a drogtól idegileg felőrölve térnek haza Mo-ra vagy egyszerűen eltűnnek... Mindig van egy magyar " Madame Pompadour" aki kapcsolatot teremt mutatós, fiatal lányokkal. Előfordul légi járatokon, h. látunk 2-3 ilyen leányzót hatalmas műszempillákkal, kifestve, hosszú karmokkal, mini szoknyában, akiket már vár egy sötét ablakú autó a célállomáson. Rossz látvány.
bispora
2024. március 05. 14:45
Ha szigorít a kormány a jelenlegi szabályokon és erős nyomozói stábbal küzd a jelenség ellen, akkor először itthon, majd röviddel utána Brüsszelben rasszizmust fognak kiáltani...
Galsó Atya
2024. március 05. 13:44
Cigánybűnözés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!