Hajszál

2024. március 09. 07:47

Az új köztársasági elnök olyan színben tüntette fel édesapját, mintha egy erkölcsös ember lett volna.

2024. március 09. 07:47
null
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

Nyitókép: MTI/Soós Lajos 

***

„Az új köztársasági elnök nem pusztán több variációban mesélt édesapja múltjáról, de ráadásul olyan színben tüntette fel, mintha egy erkölcsös ember lett volna, miközben ennek az ellenkezője látszik igaznak.

Azért fogalmazok ilyen óvatosan, mert akarok hinni benne, hogy  az az állítás, miszerint Sulyok-papa nemhogy a kommunista rezsim üldözöttje lett volna, hanem egy másik embertelen rendszer kiszolgálója, nem igaz, és a köztársaság első embere nem hazudott.  Illetve ha megtette, akkor erről nyilvánosan beszámol, uram bocsá' elnézést is kér. Mert, ha nem teszi, akkor csak egy plusz érvet ad azok számára, akik szerint máris távoznia kellene magas tisztségéből. De Sulyok Tamás, egyelőre, hallgat, feltételezem aszerint cselekszik, ahogy ezt számára a Fidesz agit.prop. osztálya előírja neki. Vagyis úgy, ahogy ez az osztály szokott a kellemetlen dolgokra reagálni: hallgat. Értem én persze, mégiscsak lehetetlen helyzet lenne, ha már a harmadik, általuk kiválasztott köztársasági elnöktől kellene megszabadulni. Schmitt hazugsága és plágiuma, Novák kegyelmi ügye után ez a megtévesztés – a hatalom szemében – apróságnak tűnik. De nem az: egyszerre több hajszál is van a levesben, pedig egy is elég...”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­A­ ­­d­ö­g­ö­s­­­ ­­l­­á­­n­­y­­­o­­­k­­ ­­v­­á­r­­n­­­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Tehetős Totó
2024. március 11. 15:13
Rohadnál meg, kommunista erkölcsödben!
balbako_
2024. március 11. 06:29
Nagyjából az itt kommentelők megmondták mennyit ér Németh és az ő morálja.
zakar zoltán béla
2024. március 10. 19:29
topico kádárko bambino atv huhahu
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!