Már Donáth Anna is úgy gondolja, hogy Varga Judit párkapcsolati erőszak áldozata volt

2024. március 30. 11:26

A momentumos politikus szerint azonban ez nem von le semmit a volt miniszter bűneiből, amit a magyar demokrácia ellen követett el.

2024. március 30. 11:26

Donáth Anna Facebook-oldalán osztott meg egy rövid videórészletet a 2020-as Varga Judittal lefolytatott vitájából, amelyben a jogállamiság helyzetéről ütköztették álláspontjaikat. Donáth szerint a vita során szembesítette az igazságügyi minisztert azzal, hogy az ügyészséget a Fidesz irányítja. 

Ne kerteljünk: nyíltan a szemembe hazudott”

– fogalmazott bejegyzésében, majd kifejtette: Varga Judit tevőlegesen részt vett a magyar jogállamiság felszámolásában. „Ettől még lehetett a Magyar Péter által elkövetett párkapcsolati erőszak áldozata, és magánvéleményem szerint valószínűleg az is volt. 

Emberként, nőként együttérzek vele a magánéleti nehézségeiben” 

– írja Donáth, majd kifejti, hogy ennek semmi köze az általa elkövetett bűnökhöz „amiket a magyar emberek, a magyar demokrácia és jogállam ellen elkövetett”. A momentumos politikus szerint a hangfelvétel egyértelműen bizonyítja, hogy „Varga Judit pontosan tudta, hogy maffiaállamot működtet, és sorozatosan hazudott erről a magyar közvéleménynek”. 

 

 

Összesen 256 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. március 31. 13:01
"14 ezer like és 86 ezer dislike a videón. ", érvel a "Magyar Péter Hitközösság" röviden MPH. Ha helyesen súlyozzuk a pontokat, akkor kapjuk meg az valós képet. 14 ezer like normális emberektöl jóval többet nyom a latban, mint 86 ezer dislike leaszfaltozott agyú, bigott MPH-soktól.
Palatin
2024. március 31. 12:59
AZ AZ EMBER, AKINEK OLYAN LELKI, MORÀLIS, PSZICHOLÒGIAI DEVIANCIÁI VANNAK, MINT MAGYAR PÉTERNEK, ÚGY HÀPOG ÈS ÙGY TOTYOG MINT MAGYAR PÈTER, AZ NEM SZABAD, HOGY VEZETÖ POLITIKUS LEGYEN. Ezért nagyon fontos az, amit Varga Judit elmondott. EZÈRT
Palatin
2024. március 31. 12:59
Minél jobban ugatjátok Orbánt, ö annál erösebb lesz. És vele erösödik az ország normális többsége is. A rinyáló, gyülölködö, áruló gyurcsánysta/magyarista mob ma már nemcsak megvetett, hanem nevetséges is, szép lassan a gúny tárgyává válnak. Aki a hazugságot, a fenyegetést, gyülölködést túlzásba viszi, az elöbb-utóbb elveszti a hitelességét. Ezen az úton haladtok.
Palatin
2024. március 31. 12:56
Gyomorforgató, ocsmány történet Magyar Péter sztorija. Ilyet csak igazi pszichopaták tudnak produkálni. Varga Juditot mindig is tisztelten, de ezek után rendvívül nagyra becsülöm. Magasrendü erkölcsi és emberi tartása lenyügözö, példaszerü. Magyar Péterrel nem a bíróságnak kellene foglakoznia, hanem egy pszichopatológusnak. Ö egy tipikus, valódi (nárcisztikus) pszichopata, most már biztos vagyok ebben, korábban csak sejtettem. Politikai karrierének löttek, még emberként is erösen meghökkentö jellem. Lehet hogy lesz egy-két támogatója, hiszen nincs az a különc örült, akit a facebookon ne követnének néhányan. A hozzá hasonló mentalitásuak nem pártolnak el töle. Én azt nem értem, hogy Varga Judit, aki egy intelligens, jellemes, szimpatikus hölgy, hogyan mehetett hozzá egy ilyen mániákus himringyóhoz. Magyar Péter hosszabb távon vagy a börtönben vagy a pszichiátrián fog kikötni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!