Köztársasági elnökeink: egy diplomahamisító, egy pedofilfelmentő és egy hazudós

2024. március 20. 05:53

És ezeket halálukig luxusban tartjuk el.

2024. március 20. 05:53
Juszt László
Juszt László
Facebook

Nyitókép: Juszt László Facebook-oldala

„Olvasom a Hócipőben a Farkasházyak alapos, rendkívül precízen dokumentált írását Sulyok Tamás hazugságcunamijáról. Arról, hogy szó sem volt mindarról, amit S.T. az apjáról próbált elhitetni az országgal. S egyfelől az jut az eszembe, miért is volt szükség a hazugságokra? Csak nem azért, mert a rendszerváltás óta a FIDESZ nemzeti sporttá tette, ha nem tudunk téged – saját jogon – kicsinálni, akkor kikezdünk a felmenőid irányából.

Ebbe a versenybe beleállt majdnem az egész ország. Tisztelet a kivételnek. (Itt egy kicsit hazabeszélek, mert én a mai napig nem tálaltam ki azt, amiről 2002 óta tudok az egyik potens fidesz vezérről, s ezt neki ugyan elmondtam, de ebben az országos cirkuszban nem kívántam, s kívánok részt venni. Nem volt hálás érte.)

Másfelől elgondolkodtat, hogy milyen szerencsés kézzel választotta a lélegző golyóstollait Orbán. Ádert, aki csak a halak ellen mert fellépni, Schmittet, aki diplomahamisító, majd a kegyelmes asszonyt – legalább a fülbevalóját lecserélte – most meg egy olyan jogászt, aki alapvető kérdésekkel nincsen tisztában.  Hogy tudniillik hogyan ismerheti meg az ember a közvetlen családját – ezzel szemben – hazudik neki egy teljesen valótlan, ma hősinek gondolt múltat.

»A magyar köztársasági elnök Magyarország államfője, aki kifejezi a nemzet egységét, és őrködik az államszervezet demokratikus működése felett.« Milyen egység? MIben? Milyen demokratikus működés? Szóval egy diplomahamisító, egy pedofilfelmentő és egy közismerten hazudós. Ügyes! És ezeket halálukig luxusban tartjuk el… Tényleg mi vagyunk a hülyék!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagoly-29
2024. március 21. 16:06
A kurva anyád hazudós, diplomahamisító és felmentő! Te kocavadász zsirdisznó!
ipolypart2
2024. március 21. 10:33 Szerkesztve
Jusztus bácsi! Kihagytad azt az embert, akit a börtöntársai PATKÁNYNAK emlegettek valamiért, aztán a fostos, szemüvegest, aki nem mert átmenni a hídon, nem mert vállalni nemzetközi bonyodalmat. Sőt, volt egy diplomahamisító, nem is vizsgázó miniszterelnökünk is. A momentumos csírákról ne is essen szó. Lacus, mucus! Komolyan úgy gondolod, hogy más nem élt 90-től, csak te? Nem állnak szóba veled a NAGYEMBEREK? Nem ihatsz, vadászhatsz együtt velük? Akikkel, te ezt tetted vagy halottak, vagy van annyi eszük, hogy kussban vannak, pl. Kupa Mihály. Többször láttalak vele parádézni, no meg a Peti messiás nagypapájával is.
Korrupt Kornél
2024. március 20. 22:22
Riporter pedig egy faszkalap, aki Csernobil után atomtudóst játszott!
Robert-N
2024. március 20. 21:13
Zsírdisznó, irigyled?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!