Nesze neked bírói függetlenség: Magyar Péter tüntetést szervező anyja az OBH elnökhelyettese

2024. március 20. 22:34

Hont András szerint „dr. Erőss Mónika ellen azonnal fegyelmi eljárást kéne indítani, és amennyiben igaz Magyar Péter állítása, akkor fölmenteni tisztségéből”.

2024. március 20. 22:34
null

Nyitókép: Képernyőkép (Partizán/YouTube)

Hont András szerdai Facebook-bejegyzésében egy érdekes összefüggésre hívta fel a figyelmet. Magyar Péter szavait idézve azt írja, hogy a március 15-i tüntetés szervezésében a legtöbbet öccse, barátnője és édesanyja segített. A publicista szerint

Magyar édesanyja pedig nem más, mint az Országos Bírói Hivatal elnökhelyettese.

„Amennyiben fontos a jogállamiságosság meg a bírói függetlenség, amelyért az ellenzéki közvélemény és a sajtó annyit szokott aggódni, akkor 

dr. Erőss Mónika ellen azonnal fegyelmi eljárást kéne indítani, és amennyiben igaz Magyar Péter állítása, akkor fölmenteni tisztségéből” 

– írta posztjában Hont András, aki szerint mindez azt jelenti, hogy az egyik hatalmi ág vezető tisztségviselője tevékeny szerepet vállal egy másik hatalmi ág belharcaiban, és közben a pártatlanságára tett esküjét is megszegi.

Másik megoldásként Magyar Péter nem mond igazat.

Ezt is ajánljuk a témában

„Viszont, ha bármelyik lap ebben a hangulatban ezt megírja, netán az OBH-t is megkérdezi, és ráadásul még az is lesz a vége, amit írok, vagy az bizonyosodik be, hogy az Új Megváltó nem mond igazat, akkor majd érkezik személyesen ő, és odakommentál, hogy jó fizet a Tóni” – zárja bejegyzését Hont András.

 

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cilinder
2024. március 21. 12:08
Akkor a " független bíróság" balra húz? Mondjuk az eddigi ítéletekből kiindulva ez lehet meglepetés? Ha igaz amit MP mond akkor az MBH működését ugyancsak át kellene világítani! Egyébként ellenőrzi őket valaki? Tudtommal nem így aztán azt csinálhatnak amit akarnak? Még ballibsi t tüntetésszervezéshez is? 12 pont törvény előtti egyenlőség!!!
2024. március 21. 11:39 Szerkesztve
@timtapaca Szóval a bírák nem felelnek semmiért, de azért a külföldi érdekek kiszolgálásáert felelnek. Tudathasadásod van-e? Egyébkent meg de, a bírónak is van főnöke, aki számonkéri ha nem halad, vagy ha fellebbezés után rendszeresen korrigáljak. És nem, azért nem kéri számon, ha a fiának jogi tanácsod as, vagy ebédet főz neki. És azért sem, ha olyan ítéletet hoz, hogy a NER oligarcha nem rabolhatja ki a kisembert. Tudom, ez neked felhaborító. Mi az, hogy nem lophatunk, nem pedofilkodhatunk, és neresítsék a biróságokat, és gyurcsány.
tintapaca
2024. március 21. 10:59
Az ókori indiai állambölcselet számos megállapítása közül a legszimpatikusabb számomra a következő: a bírákat és az adószedőket szigorúan kell ellenőrizni. Nos, ez nálunk pontosan ellenkezőleg történik Államvezetési szempontból őrült hiba a "független" bíróságok létezése, akik nem felelnek semmiért, nem felelősek senkinek. A liberális demokrácia számára ez a lehető legjobb megoldás, hogy külföldi érdekek érvényesítésérre használják fel a bíróságokat. Ld. a bírói tanács vezetőinek ismételt látogatása Miss Pressmannál.
syphax-2
2024. március 21. 10:50
Alaposan "betett" mamájának Dr.Erőss Mónikának az Országos Bírói Hivatal helyettes elnökének---" A NAGY TV NÉPSZERŰSÉGNEK ÖRVENDŐ "JOGERŐS PÁL" leányának ez az elszabadult hajóágyú m.p.! Ugye tudjuk az egykori Jogi Esetek c. műsor sztárszakértője volt az ancienne regime idején Dr.Erőss Pál, alias "JOGERŐS".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!