Odaszúrt Kubatov a hangfelvételt készítő Magyarnak

2024. március 27. 16:21

„Szép napot kívánok mindenkinek, kivéve azoknak, akik hangrögzítőre veszik a saját feleségüket, a gyermekeik anyját…” – írta a politikus.

2024. március 27. 16:21
Magyar Péter

Nyitókép: YouTube/ATV

 

A Mandiner kedden számolt be róla, hogy megjelent Magyar Péter feleségéről készített hangfelvétele, amiből csak egy dolgot tudtunk meg: valakik valamikor javasolták az ügyészségnek, hogy húzzanak ki valamit valamilyen ügyészségi iratokból, de az ügyészség független, ezért ahogy Magyar fogalmaz, „már nem tudták kiszedni az iratokból...”

Kubatov Gábor is odaszúrt szerdán Magyarnak.

Szép napot kívánok mindenkinek, kivéve azoknak, akik hangrögzítőre veszik a saját feleségüket, a gyermekeik anyját…”

– írta Kubatov Gábor a Facebook-oldalán.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:17
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­ö­­g­ö­­s­ ­­­l­­á­­n­y­­o­k­­ ­­v­á­­­r­n­­­a­­­k­­ ­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
alexandrosz-2
2024. március 28. 07:06
Ha volt bantalmazás, miért tűrte: - egy jogvégzett miniszter(!!!), - a személyi védelmét ellátók, - a nemzetvédelmi szolgálatok, - a rokonok, - a barátai, munkatársai? Nem volt bántalmazás? Varga egy tehetetlen, hazudozó ócska kvótaribanc. A volt férje egy patkány, akinek a patkánylàny 3 kispatkányt ellett. Most komolyan, ezek után màr ki a faxomat érdekel 2 bukott zsidesz szektás ármánykodása, göbbels tóni hangszerelésében? A blikk szennylap ehhez képest egy tudományos értekezés.
Patika
2024. március 27. 22:05
Cseszd + Onnan tudhatjuk ki a NER segget nyaló, hogyí mind mond valamit magyar ellen, vagy Varga mellett (túltolt, átlátszó és unalmas is most már)
falcatus-2
2024. március 27. 18:56
Latrina 2024. március 27. 18:32 az egyik oldalról van egy komoly vád hangfelvétellel, a másik oldalról pedig szúrkálódás, hiteltelen vádaskodás, százmilliós karaktergyilok. van egy kis pánik, annyi szent..." én is úgy látom benn van a zabszem, de inkább a balfékeknél. Még utóbb az őszödi, prémium bérmálkozó, prímszám szaGértő lemarad a kormánybuktató közös tablóról. Vajon miért hallgat még mindig? Miért tetszettek a schadl ügyben 3 évig hallgatni, mint szardella a fűben? Miért nem verték a palávert Brüsszelben, Strassburgban? Miért lesik tisztes látótávolságból a "szabad és független" ballib sajtószolgák Magyart és határolják el magukat óvatoskodva? Mert jól sejtik, hogy ez a bumeráng még visszacsaphat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!