Rendkívüli: Varga Judit könnyek között beszélt Magyar Péterről (VIDEÓ)

2024. március 27. 16:26

„Ilyen állapotban éltem. Állandóan attól kellett tartani, hogy Péternek milyen hangulata van” – mondta Varga Judit.

2024. március 27. 16:26

Nyitókép: YouTube

Varga Judit interjút adott a Frizbi TV-nek.

Az exkluzív interjút szerda este 20:00-tól lesz látható a Frizbi TV YouTube-csatornáján.

„Ilyen állapotban éltem. Állandóan attól kellett tartani, hogy Péternek milyen hangulata van” – mondta Varga Judit.

Varga Judit attól félt, hogy Magyar Péter nem fogja abbahagyni az abúzust. A volt igazságügyi miniszter ennek kapcsán arról az incidensről is beszámolt, amikor Magyar Péter egy késsel a kezében járkált a házban.

Az előzetest itt tudja megtekinteni:

Magyar Péter az előzetes nyilvánosságra kerülése után Facebook-oldalán reagált a korábbi igazságügyi miniszter lépésére:

„Ami most velünk történik arra nincsenek szavak. Amit a volt feleségemmel művelnek, az túl megy minden határon. Ami most történik az a magyar politikatörténet leggusztustalanabb leszámolása és karaktergyilkossági kísérlete, amiben semmi sem szent. A volt igazságügyi miniszter és a három gyermeke sem.

(...)Nem veled kell harcolnom, hanem azzal a hatalommal, amely semmilyen aljas eszköztől nem riad vissza, hogy leszámoljon velem, hogy elvegye a honfitársaink többségétől a változás reményét. Velük fogok harcolni, mögöttem a jóérzésű emberek millióival. Nem hátrálok és tudom, hogy a jó végül győzni fog és közösen tudunk egy olyan hazát építeni, ahol ilyen aljas dolgok fel sem merülhetnek. Tudd, hogy én akkor is itt leszek neked és a gyerekeknek, amikor ez az aljas hatalom már sehol sem lesz. Légy erős, vigyázz magadra!”

 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 915 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:17
🍓 ️ ­­­A­ ­d­ö­g­­ö­­­s­ ­­­l­­­á­­n­y­­o­k­ ­v­­á­r­­­n­­a­­­k­ ­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Palatin
2024. április 03. 14:29
Kétsorosok a zsugorodó agyú és támogatottságú selyemfiuról, Magyar Péterröl: Amint észrevette öt az árnyékkormány, Péterünknél tüzel az ágyék s ormány. Nem gyógyul beteg lelkének varrata. Péter igy soha nem lesz demokrata, E nyamvadt legényt, ki nőt elvadít, Kirúgta gyengéden, csőrrel Judit.
vanced
2024. március 29. 10:21
Ennek a kormánynak olyan fontos a család és a gyermekek, hogy 10 éve hagyták, hogy ilyen közegben éljen az igazságügyi miniszter és a három gyermeke? Ez hogy lehet? A másik. Úgy kezdődik az "interjú", hogy hallgattassék meg a másik fél is... Na ne röhögtessetek már! Ezernyi újságíró kívánta volna meghallgatni Vargát, de Ő, VARGA JUDIT NEM AKART INTERJÚT ADNI!
Zolotarjov
2024. március 28. 08:00
A gyerekek mindenre emlékeznek. Erre fogsz rákúrni, Péter..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!