Újabb színházi baleset: bokáját törte előadás közben Pintér Tibor

2024. március 22. 06:45

Az első előadás közben egy fémszerkezet alatta elengedett, ami miatt a színész lezuhant és eltörte a bokáját.

2024. március 22. 06:45
null

Nyitókép: Nemzeti Lovas Színház/Csetényi Krisztina

Pintér Tibor a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, még törött bokával is részt vesz a színházi tevékenységekben. Pintér a Mokkában elmondta, hogy öt héttel ezelőtt, a jubileumi gálaműsoruk közben szenvedett sérülést írta meg a Magyar Nemzet.

Az első előadás közben egy fémszerkezet alatta elengedett, ami miatt a színész lezuhant és eltörte a bokáját. 

Bár a baleset ellenére folytatta az előadást, azt mondja, az adrenalin miatt nem érzett nagy fájdalmat, bár sejtette, hogy súlyos a helyzet. Az előadás után baleseti sebészetre mentek.

Baloldali bokatörés, viszont az a szerencse, hogy nem kellett operálni

– nyilatkozta Pintér, majd hozzátette, hogy még pár hétig gipszben lesz a lába, de ennek ellenére továbbra is aktívan részt vesz az intézményi tevékenységekben: igazgat, rendez, és színészkedik. 

Jelenleg a Szilaj II. próbái folynak, amelyben partnere, Jenifer is játszik. Az elmúlt hónapokban több színházi baleset is történt, például a Nemzeti Színházban Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó egy közös jelenet előtt zuhant le egy erkélyről a Rómeó és Júlia előadása közben. Besenczi Árpád a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház Indul a bakterház című előadása közben súlyosan megsebesítette a jobb gyűrűsujját. 

Legutóbb Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója egy díjátadón szenvedett balesetet, amikor egy rossz lépés miatt olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba kellett szállítani.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­A­­ ­d­ö­­­g­­­ö­s­­ ­­­l­­á­­­n­­­y­o­­­k­ ­­v­­­á­r­n­­­a­­k­ ­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­𝗡
KBA98
2024. március 22. 17:00
Még az is lehet, hogy ezért is Főni a felelős?
rockercicc
2024. március 22. 12:08
Nem kéne annyira erőltetni már azt a szereplést... Bájgúnár pojáca.
DINO54
2024. március 22. 09:08
Nem kéne szondáztatni előadás előtt? A lovat is! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!