Völner Pál ügyvédje szerint teljesen abszurdak Magyar Péter állításai

2024. március 28. 21:00

Olyan nincs, hogy bevonulnak Rogán Antalék és elvisznek aktákat, ez teljesen kizárt – fogalmazott a védő.

2024. március 28. 21:00

Nyitókép: Képernyőfotó

Papp Gábor, Völner Pál ügyvédje volt Velkovics Vilmos vendége a HírTV Napi Aktuális c. műsorban, ahol többek közt arról is beszélt, hogy a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel azon tartalma, miszerint figyelmeztették Völner Pált, hogy hagyja abba, de ő nem tette, marhaság. Az pedig hogy úgy befolyásolták a nyomozást, ahogy Magyar Péter állítja, teljes képtelenség a védő szerint. Papp Gábor biztos abban, hogy be tudják bizonyítani Völner Pál ártatlanságát.

Völner Pál közel két éve büntetőeljárás hatálya alatt áll, egy 5-10 éves szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekmény terheltje, a családja teljes vagyonát zár alá vették (...) meg fogjuk védeni magunkat”

– mondta el Papp Gábor. A védő szerint Völner „soha életében nem kapott és nem is kért támogatást, senki soha, semmilyen segítséget nem nyújtott neki, nem voltak hátsó pult alatti információk, amivel ő bármilyen előnyre szert tett volna”, kizárólag saját magára, rá és a védőtársára számíthatott ebben a büntetőeljárásban.

Varga Judit tanúkihallgatásával kapcsolatban Papp Gábor elmondta, „nem ő a legfontosabb szereplője az ügynek és nem ő a legfontosabb tanú”. „Varga Judit sokadik szereplője ennek az ügynek, nem az ő vallomásától kell várni az ügy megoldását” – tette hozzá.

Az ügyvéd teljes képtelenségnek nevezte azt, ahogy Magyar Péter szerint az ügyet bárki befolyásolta volna.

Olyan nincs, hogy bevonulnak Rogán Antalék és elvisznek aktákat, ez teljesen kizárt

– fogalmazott a védő és teljes abszurditásnak nevezte azt, ahogy Magyar Péter felvázolta a történetet. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
you-brought-2-too-many
2024. március 29. 08:24
Bitrex® 2024. március 28. 21:29 Szorul a hurok Diktafon Peti körül. Keserű lesz az utolsó vacsora. Jó ez az exférjre bigyesztett jelző: diktafon Péter. Én viszont engedelmeddel dicktafon Péterre módosítanám, mert így még találóbb.
Lajoss
2024. március 29. 07:36
Mit is mondana mást ez a nyomorult…
2024. március 29. 06:33 Szerkesztve
Mondja ezt az az ügyvéd, aki Völner Pál ártatlanságát akarja bebizonyítani. Mondja ezt Varga Judit saját hangján elhangzott állításairól, hogy azt Magyar Péter állítja. Hitelesnek tűnik?
Patika
2024. március 29. 04:26
Olyan nincs, hogy bevonulnak Rogán Antalék és elvisznek aktákat, ez teljesen kizárt --- ez igen! De az nem kizárt, hogy kérésükre kihuzzák nekik...mint ahogy az is tény hogy az ügyvédeket olykor a tényferdítő csúsztatgatásaikért f i z e t i k. (szar egy szakma, nemn emberi) csúsztatgatásaikért fizetik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!