Donáth Anna békésebb közbeszédet akar

2024. április 11. 11:45

A momentumos politikus szerint meg kell haladniuk azt, ahogy a Fidesz és a DK „legagresszívebb hívei” viselkednek a nyilvánosságban.

2024. április 11. 11:45

Nyitókép: Isza Ferenc/AFP

Donáth Anna hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésével és egy videóval is üzent az ellenzéki térbe üstökösként berobbant Magyar Péternek. A Momentum politikusa szerint aggasztó, hogy színrelépésével 

veszélyes magatartásminták szabadultak el az ellenzéki világban”. 

Donáth úgy látja, hogy Magyar Péternek köszönhetően már elismert oknyomozó újságírókat propagandistáznak. „A legnépszerűbb közéleti youtuber pedig azért nem készít videót, mert a követőid nehezen viselik, 

ha bárki kritizál vagy vicc tárgyává tesz téged” 

– írja posztjában a politikus, majd kifejti: meg kell haladniuk azt, ahogy a Fidesz és a DK „legagresszívebb hívei” viselkednek a nyilvánosságban. Donáth úgy látja: politikai vezetőként közös a felelősségük abban, hogy milyen állapotú a magyarországi közbeszéd. „Arra kérlek, Péter, hogy segíts újra megteremteni azt az újfajta, pozitívabb légkört, amire nagy szüksége van ennek az országnak”– zárja bejegyzését a momentumos politikus.

 

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­­A­ ­d­ö­­­g­­­ö­s­ ­­l­á­­­n­­y­o­k­ ­v­­á­r­­­n­­­a­­k­­­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Sulammit
2024. április 11. 20:06
Nálatok, csak mamusz Péter volt agresszívabb. Nini! Pont itt vagy. https://www.youtube.com/watch?v=WwuTzQisnLs
hátakkor
2024. április 11. 19:22
Az EP nem adta ki agresszív Annát..
google-2
2024. április 11. 17:57
Magyar Péternél agresszívebbet nem nagyon ismerek, de Donáth tudja! Aki fél, az agresszív, tudod, Donáth?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!