Videóüzenettel jelentkezett a CPAC Hungary kiemelt előadója

2024. április 22. 11:15

Tony Abbott, Ausztrália korábbi konzervatív miniszterelnöke is színpadra lép Budapesten.

2024. április 22. 11:15

Fotó: Alapjogokért Központ

Ahogy arról beszámoltunk, idén április 25-én és 26-án harmadik alkalommal rendezi meg az Alapjogokért Központ a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungary-t, ahová a világ legismertebb jobboldali vezetői, kutatói és influenszerei látogatnak el. Itt lesz Budapesten Geert Wilders, a holland Szabadságpárt vezetője, Santiago Abascal, a spanyol VOX párt elnöke, valamint hazánkba érkezik az Egyesült Államokból Markwayne Mullin szenátor, Andy Harris és Keith Self kongresszusi képviselők is. A rendezvény főszónoka ebben az évben is Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

Ezt is ajánljuk a témában

Az eseményt beharangozandó Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója rövid videóüzenetet osztott az X (korábbi Twitter) közösségi oldalán, amelyben a CPAC Hungary egyik kiemelt előadója, Tony Abbott, Ausztrália korábbi konzervatív miniszterelnöke üzent.

Nehéz időket élünk, a jelen kihívásaira keressük a válaszokat a budapesti CPAC Hungary konferencián”

– mondta Tony Abbott.

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kokrowatz-0
2024. április 22. 14:11
matt schlapp cpac-vezért újabb két férfi kollégája jelentette fel szexuális zaklatásért
B_kanya
2024. április 22. 12:27
#elszigetelődés #csakadiktátorok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!