Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A hozzászólások cenzúrázására használnák fel a Fico-merényletet

2024. május 17. 11:20

Mivel Szlovákiában is a baloldal és a sajtó elleni támadásokra használják fel a merényletet, Magyarország fasisztái lecsaptak erre.

2024. május 17. 11:20
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

Nyitókép: Milan Jaros/Bloomberg via Getty Images

„A gyűlöletpropaganda és az uszítás koronázatlan királyai és feketeöves nagymesterei megtalálták a Fico-merénylet politikai hasznát, a »gyűlöletkeltő kommenteket« szűrnék és betiltanák az interneten, az online sajtóban, illetve a közösségi médiában.

Kocsis Máté azonnal megtalálta a baloldali újságok fórumait, mert Mandinert és fideszes orgánumokat még biztosan nem látott. Mivel Szlovákiában is a baloldal és a sajtó elleni támadásokra használják fel a merényletet, Magyarország fasisztái lecsaptak erre.

Ezen a címen azonban azonnal el kellene távolítani a Fidesz összes utcai plakátját és hirdetését, mert azok a gyűlöletkeltésre alkalmas uszításokat tartalmaznak, valamennyi gyűlöletpropaganda, amely 2010 óta egyre durvább, sokszor nyíltan náci és rasszista.

Az Orbán-rezsim a szólásszabadságot és a sajtószabadságot akarja szűkíteni, az internetes hozzászólásokat akarja tartalmilag cenzúrázni, mert ami az Orbán-rendszert kritizálja, azt gyűlöletkeltőnek (esetleg még nemzetellenesnek, szuverenitást fenyegetőnek) minősítik.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­­k­e­l­­­d­­­ ­a­ ­­­s­z­e­­x­­i­ ­­p­­u­n­­c­­­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Gullwing
2024. május 21. 11:33
bartus te még bolsinak is szar vagy....
Ez D-dúr és e-moll
2024. május 18. 06:08
"Welszibard ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. május 17. 20:21 Kamu. Én már nem egyszer kritizáltam a Mandiner cikkírókat is, mégsem dobtak ki. Ugyanúgy megjelent a kommentem, mint amikor Magyar Pétert vagy Klara Dobrevát kritizáltam." Nyilván, te jobban tudod, hogy mi történt velem és mi nem, mint én. Egyébként pedig, abban semmi különös nincs, hogy a te regisztrációdat, kommentjeidet nem törölte a Mandiner, mert a buta emberek primitív fröcsögéseit nem szokta, kifejezetten azon dolgoznak, hogy egykori intelligens olvasóikat és kommentelőiket hülyékre cseréljék.
altercat1
2024. május 18. 00:55
A szarházi itt örömködik, hogy Trumpot letiltotta a twitter: https://nepszava.us/bartus-laszlo-vege/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!