A köztévén rendezett választási vita műsorvezetője Németh Balázs lesz

2024. május 21. 16:07

Ennyi erővel akár Bayer Zsoltot is felkérhették volna.

2024. május 21. 16:07
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

Nyitókép: Trenka Attila / Mandiner

„A köztévén rendezett választási vita műsorvezetője Németh Balázs lesz, aki arról ismert, hogy tagadja a tények létezését, és a híradó műsorvezetőjeként folyamatosan személyes kinyilatkoztatásokban tett hitet a kormány mellett. Pár hónapja még az is felmerült, hogy a Fidesz főpolgármester-jelöltje legyen ezen a választáson. 

Ennyi erővel akár Bayer Zsoltot is felkérhették volna.

Deutsch Tamás így nem csak előre fogja ismerni a pontos kérdéseket, de egy segéddel érkezik a vitára. 

Mindent elmond ez a műsorvezetőválasztás a Fidesz mentalitásáról, aljas módszereiről, ahogy még a tisztesség látszatára sem adnak. Valószínűleg provokációnak szánták a személyét, de hozzászoktunk, hogy igazságtalan, sokszor lehetetlen körülmények között harcolunk a rendszer ellen.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thehun
2024. május 22. 21:29
Te ostoba Pixa, talan apukadra bizzuk a dolgot?! Budos pap ribi, remelem mar az utolsokat rugod a valasztasokig, aztan uton-utfelen szembe talalod magad a MO utcain a valosaggal!!!
uszti89-2
2024. május 22. 20:02
Ostoba liba ,Németh Balázs minden tekintetben fényévekkel jár előtted. Hogy mi az a fényév? Kérdezd meg Jusztot vagy a kezelő orvosodat.
Ernest01
2024. május 22. 12:24
Azért nem kéne ilyen kétségbeesett képet vágni, majd junius 9.lesz miért
zakar zoltán béla
2024. május 22. 11:25
o=u/j.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!