KDNP: 10 pont Európa békés jövőjéért (VIDEÓ)

2024. május 16. 20:04

A párt megalkotott egy tízpontos kiáltványt, melyben megfogalmazzák, hogy mik azok a változtatások, melyek elengedhetetlenek Európa békés jövőjéért.

2024. május 16. 20:04
null

Nyitókép: Képernyőkép/KDNP Facebook-oldala

A Kereszténydemokrata Néppárt a Facebook-oldalán tett közzé egy videót, melyben Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes bejeleni, hogy a párt megalkotott egy tízpontos kiáltványt, melyben megfogalmazzák, hogy mik azok a változtatások, melyek elengedhetetlenek Európa békés jövőjéért. 

A kiáltvány pontjai sorba szedve: a keresztény civilizáció védelme, a jobboldali összefogás, az erős családok, az illegális migráció, az üldözött keresztények, a nemzeti kisebbségek jogai, az emberközpontú gazdaság, a teremtett világ védelme, a sorsdöntő kérdések, illetve a béke mindenekelőtt.

„Cselekedjünk együtt azért, hogy Európának ne csak múltja, hanem biztos jövője is legyen! Ehhez változás kell a június 9-i európai parlamenti választásokon! Csak a béke, csak a Fidesz-KDNP!” – zárja a gondolatokat Semjén.

A teljes videót itt tekintheti meg: 

 

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­r­t­­­é­­k­­­e­­l­­d­­­ ­a­­ ­­s­­z­e­­­x­i­­­ ­­­p­­u­­­n­­­c­­­i­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
simonpali
2024. május 19. 18:33
Az a kdnp prédikál a háború ellenességröl, amelyik még mindig a kö háború párti Európai Néppárt tagja? (ld Manfred Weber háborús héja kijelentéseit)
panyigai péter
2024. május 17. 07:13
Hogy egy lap ne tudja hejesen írni egy miniszterelnök-hejettes nevét, ahhoz sokféle baj kell. Nem kéne ezt átgondolni?
tizennyolcfok
2024. május 16. 22:07
a háborúpárti kdnp-nek, mivel háborúpárti EP-frakcióban ül, egyetlen szavát sem hisszük el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!