Menczer Tamás elárulta, miért háborúpártiak az uniós vezetők (VIDEÓ)

2024. május 06. 14:08

Egyeseknek politikai, míg másoknak gazdasági érdekeik fűződnek ahhoz, hogy ez a háború folytatódjon – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója.

2024. május 06. 14:08

Nyitókép: Képernyőfotó

Az M1 reggeli műsorában Fábián Barna műsorvezető azt a kérdést tette fel Menczer Tamásnak, a Fidesz kommunikációs igazgatójának, hogy miért háborúpártiak az uniós vezetők.

Menczer erre azt felelte, hogy „ahogy a faluban is mondták, 

ezeknek elment a józan eszük”.

Majd hozzátette, „egyes embereknél ez meg is történt. De a többségnél nem ez a helyzet”.

„Egészen hideg politikai és/vagy gazdasági számítás vezeti őket akkor, amikor a háború folytatását akarják” – húzta alá a politikus.

A kommunikációs igazgató kijelentette, „vannak, akik úgy gondolják, politikai érdekük fűződik ehhez, és vannak olyan spekulánsok, különböző NGO-k vagy pénzügyi körök, amelyek pedig gazdasági érdek miatt akarják a háború folytatását”

„Ki kell tartanunk a békepárti álláspontunk mellett”

Menczer Tamás itt felhívta arra a figyelmet, hogy az amerikai külügyminiszter „mintha tett volna egy olyan kijelentést, hogy 

az Ukrajnának szánt amerikai támogatások talán 90 százaléka visszamegy amerikai fegyvergyártóknak”.

A fideszes képviselő végül arra is kitért, hogy „ők pontosan tudják, hogy miért háborúpártiak, de nekünk ki kell tartanunk a békepárti álláspontunk mellett, és ez csak a magyar emberek támogatásával lehetséges” – szögezte le.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­­I­­­g­­a­­z­i n­­i­­m­­f­­o­­­m­á­­n­i­­á­­­k­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Aerion
2024. május 06. 17:39
Pelso j. Aha. Szerinted a nemzetpártiság egyik ismérve, hogy a más véleményen lévőket akasztófára? - kiköp. -------- Az attól függ, kedves barátom, hogy egész pontosan a mi is az a bizonyos m á s i k vélemény. Te majd akkor köpdöss magyar földre, ha az a bizonyos másik 'vélemény' nem jelent 1. nigger betelepítést 2. lédi lófaszokat az oktatási intézményekben 3. dszenderpropagandát 4. a gyermekkor meggyilkolását 5. civilizációs és kulturális örökségtagadást. Csakhogy sajna, EZT jelenti. A moslékfajzat rohadt anyádat, te emberiségellenes terrorista szolga.
Tommaso
2024. május 06. 17:14
Orbán és csicskásai, pl. ez a Menczer, azzal az alapjaiban HAMIS -HAZUG narrativával próbálkoznak, hogy a Nyugatot vádolják a 2022 februári, valójában RUSZKI AGRESSZIÓVAL. Pedig a Nyugat ill a NATO senkit nem támadott meg, még csak nem is lőttek egyet sem. A Nyugat - ellentétben Orbánnal - nem háborúpárti, hanem a népek szabadsága, függetlensége, és szuverenitása pártján áll. azaz mindenben a másik oldalon, mint Putyin és hű csicskása, ORBÁN. Orbán HAZUGSÁGÁT az fokozza HAZAÁRULÁSSÁ, hogy országunkra - mindig és jelenleg is - hatalmas veszélyt jelentő Ruszki Birodalmat segiti régi, bolsevik poziciói visszaszerzésében.
Tommaso
2024. május 06. 17:12
Nem szerencsés, hogy elterjedt az a nézet, hogy egy kampányban minden megengedett, S bármekkora is a baromság, hazugság, vagy rágalom mértéke, következménye nem lesz. Ezt használja ki Menczer, ez a Fideszes Féreg is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!