„Orbán lesz a következő” – szélsőséges kommentek árasztották el a közösségi oldalakat a Fico elleni merénylet után

2024. május 15. 16:32

„Ezek beteg emberek!” – írta a NatPulse főszerkesztő-helyettese X-oldalán.

2024. május 15. 16:32

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Jack Montgomery, a NatPulse főszerkesztő-helyettese nem sokkal azután, hogy Robert Ficót, Szlovákia háborúellenes miniszterelnökét meglőtték a nyitrabányai kihelyezett kormányülést követően, egy gyűjtést közölt, melyen az látható, hogy az X-közösségi oldalon 

egyes szélsőséges, „orosz propaganda” ellen fellépő felhasználók abban reménykednek, hogy Orbán Viktor lesz a következő.

Montgomery úgy fogalmazott, 

Ezek beteg emberek!”

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lakat1983
2024. május 16. 01:51
Rühes komcsi paraziták, gyáva szar libsi csőcselék.
Nimril
2024. május 16. 00:28
Tessék mondani, ők most akkor a "szeretetországot" építgetik ott a kommentfalon? Nincs itt semmi látnivaló, ezek ilyenek. A bolsevik szeret vérben gázolni. Ha pofán vágják, akkor viszont ő sír a legjobban, hogy itt aztán fasizmus meg gyűlöletkeltés van. A "fideszesek" ássák az árkokat, gyűlölködnek, aha. Érdekes, eddig én valahogy mindig csak bolsevik/libsi örömködést láttam, mikor mondjuk egy jobbos politikus meghalt, balesetet szenvedett. Nincs új a Nap alatt: rombolás, uszítás oké, építkezés azt sosem, és természetesen mindenért, mindig a másik oldal a hibás!
makapaka2
2024. május 15. 23:02
Várható volt sajnos, hogy a gyűlölködő szenny médiumok, mint a444.hu, Klubrádió, HVG ,Telex bemutatkoznak majd, hogy milyen primitív bunkók.
pollip
2024. május 15. 22:39
Az ellenzéki kommentelők megmutatták beteg lelküket. Aki ellenzéki jelöltre szavaz, ezekkel a beteg lelkekkel kerül egy platformra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!