„Karácsony ne az ellenzéket szervezze” – keményen kiosztotta Ungár Péter a főpolgármestert (VIDEÓ)

2024. január 16. 12:12

Ungár kijelentette, az LMP továbbra sem kér Karácsony Gergely politikájából.

2024. január 16. 12:12

Az LMP frakcióvezető-társelnöke, Ungár Péter volt az ATV Start vendége, aki éles kritikát fogalmazott meg Karácsony Gergellyel szemben.

„Szerintem nem az a feladata a budapesti főpolgármesternek, hogy az ellenzéket szervezze, hanem a várost kell üzemeltetnie” – jelentette ki a műsorban Ungár Péter, majd fogós kérdést tett fel a hallgatóságnak.

„Van egy sejtésem. Mi van akkor, ha a főpolgármester és Lázár miniszter úr között van egy olyan megállapodás, hogy amennyiben Karácsony Gergely engedi a Rákos-Dubajnak nevezett projektet, akkor lesz cserébe a fővárosi bérletek ügyében megnyugtató megoldás?

Reménykedem, hogy nem így van, örülnék, ha főpolgármester úr cáfolná, de nagyon megváltoztatta az álláspontját” – hangsúlyozta Ungár.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: YouTube-képernyőfotó

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FeriON
2024. január 19. 21:30
Morvay Krisztinát vissza lehetne hívni FŐPOLGÁRMESTERNEK? Ez az egy hazánk, ez az egy fővárosunk van! HA elvállalná igaz hazafikét tenné. HA függetlenként vagy a párttámogatottként indulna, Őt mindenképpen támogatnám!
moricka13-3
2024. január 17. 03:33
Ungár Péter, mint politikus nagy általánosságban nem az esetem, de most gratulálok neki, mert a Karácsony Gergely főpolgármesteri pünkösdi királysága részleteinek dolgában sikerült jól megtörölnie a Trencsényi Dávid, de még a Rónai Egon taknyos orrát is!
lofejazagyban-2
2024. január 16. 16:09
kamugeli minden tevékenység ellensége, ahol számonkérhető eredményeket várnak el. Harcol inkább a világbékéért, megmenti Gaiat, a demokráciát ...
evass816
2024. január 16. 14:39
De még az is lehet, hogy direkt arra játszanak már, amire a jelenlegi ellenzék a 2010-es választás előtt: mindent elkövetni azért, hogy nehogy nyerjenek (mondjuk, ezért akár a kisujjukat sem kell mozdítani...), mert még számonkérik rajtuk az elherdált pénzt, a hátrahagyott adósságot. Végezetül: ez a majom egy kétszemélyes kávézást sem tudna megszervezni, nemhogy az ellenzéket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!